Свободно време

Китайски хороскоп за 2022 година

Каква ще е годината за представителите на китайския зодиак

04.02.2022г. / 15 12ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Годишен хороскоп за годината на Сиво-синия или Черен Воден Тигър за 2022 г., изготвен от астролог Петя Георгиева.

Плъх (Мишка)

Между Мишката и Тигъра няма остри разногласия и на нея няма да ѝ се наложи да се справя с непреодолими проблеми. Ще регистрира видим напредък в професионалния си и обществен живот. Сложните ситуации ще са свързани по-скоро с колегите и роднините, където Мишката най-вероятно няма да е пряко засегната, а ще се наложи да заеме медиаторска и миротворческа роля.

Любовен хороскоп за февруари

Бик (Бивол)

Бикът и Тигърът са и винаги ще си останат конкуренти. Откритото им противопоставяне ще продължи и през тази година и ще се изразява в това, че някой непрекъснато ще се опитва да попречи на Бика да реализира замислите си. В крайна сметка, сблъсъците малко или много ще се отразят върху финансите на Бика. От него зависи да преценява предпазливо решенията, отнасящи се до уреждане на материалните въпроси.

Женски хороскоп за февруари

Тигър

В своята си година Тигърът може да разчита на безусловен успех. Най-лесно и бързо ще се справи с въпроси, отнасящи се до придобиване на недвижими имоти, далечни пътувания, промяна на местоживеенето. Без затруднения ще реши юридически въпроси свързани с наследство и делби. Желателно е да отдели време и средства за повишаване на знанията и подобряване на уменията си.

Заек (Котка)

Заекът не враждува с Тигъра. В повечето случаи ще намира начин да реализира замислите си. Ако обаче е натрупал каквито и да било финансови и материални задължения е желателно да направи всичко възможно, за да ги погаси, както и да не взима нови заеми, особено краткосрочни. Те ще му създадат по-скоро семейни, отколкото материални проблеми.

Коментирай