Свободно време

Таро карта за 25 януари

Картата ви стимулира да обърнете внимание на вътрешния си свят и начина, по който изразявате себе си

25.01.2022г. / 08 07ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Влюбените изобразява Адам и Ева в райската градина преди грехопадението и най-често се появява, когато трябва да се вземе дълбоко, емоционално решение на ниво душа. Влюбените са кръстопът, те са тук, за да ви вдъхновят да осъзнаете какво наистина обичате и да го изберете. Да преоткриете своите ценности и мотивация, да се запитате дали изборът хармонизира с вашата душа, с усещането ви за мисия и с вътрешната ви ценностна система. Може да възприемете тази карта и като себеоткриване и взимане на определено решение спрямо това себеоткриване.

Картата ви стимулира да обърнете внимание на вътрешния си свят и начина, по който изразявате себе си.

Може да срещнем човек, призвание в живота си, приятел, който винаги е бил там, страст, която искаме да запалим, но наистина това, което ще открием, ще усетим като част от себе си. Картата на влюбените ви призовава да послушате инстинкта си и в крайна сметка изборът е във вашите ръце, а веднъж осъзнали и припознали този избор, като единствено правилния и хармоничен за вас, то няма връщане назад.

Съвет за деня – Двойка пентакли е карта, която ни съветва да се заземим и да балансираме. Ако има някакви промени и сътресения се опитайте да останете спокойни.

В работата:

Може да се наложи да направите избор, да вземете важно решение или да предприемете промяна. Двойка пентакли ни съветва да взимаме решенията осъзнато и да претегляме всички плюсове и минуси, за да не сгрешим.

За влюбените и семейните:

Днес останете присъстващи в емоциите, но се старайте да ги охладите, за да взимате по-добри решения и да имате по-спокойни реакции. Опитайте се да сте трезви и заземени, когато предявявате претенции към партньора, не се поддавайте на емоционални изблици, защото те могат да доведат до крайни и съдбоносни решения.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати