Свободно време

Таро карта за 26 януари

Крал на пентаклите е малко консервативна и застояла енергия, но е символ на благополучието и уредения живот

26.01.2022г. / 08 46ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Карта на деня – Седмица жезли. Вие стоите твърдо в собствените си убеждения. Искате да защитите правотата и каузата си. Готови сте да положите усилие за резултата.

Седмица жезли е карта на проявлението – стига достатъчно дълго да сте отстоявали и вярвали в правотата си, ще имате резултат.

Съвет за деня – Крал на пентаклите е малко консервативна и застояла енергия, но е символ на благополучието и уредения живот. Това, което искаме ще стане, ако е свързано с материални придобивки, ала трябва да проявим търпение и да държим фокуса си върху целите, които имаме.

В работата:

Днес е ден за постигане на целите, особено ако са свързани с материалното.

За влюбените и семейните:

За влюбените е ден на баланс и хармония. Възможно е парични и материални въпроси да излязат на преден план. Нещата са стабилни, но може да възникнат дребни спорове и пререкания.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай
Свободно време