Свободно време

Таро карта за 28 януари

Сега е подходящото време, точно сега имате вдъхновение, енергия, идеи, творчески заряд

28.01.2022г. / 09 02ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Асо жезли.

Всички аса в таро изобразяват началото на нов цикъл, а на тази карта сякаш виждаме ръката на съдбата, която държи жезъл. Сега е подходящото време, точно сега имате вдъхновение, енергия, идеи, творчески заряд и потенциал да започнете ново начало. Готови сте за партньорство, проект, бизнес или учение. Следвайте своето вдъхновение и интуиция.

Съвет за деня – Императорът, това е бащата на таро колодата. Изобразява сила и авторитет. Това е аркана 4, което кореспондира с квадрата или изграждането на стабилни основи. Като съвет към Асо жезли може да означава, че се нуждаем от дисциплина, структура, план, за да може да успеем с новите начинания и да ги придвижим успешно към желаната цел.

В работата:

Днешната комбинация е знак за силна слънчева енергия. Енергията на действието и лидерството. Може да получите съвет от ментор, да заслужите уважението и респекта на висшестоящите. Помнете и съвета на картите и градете своите планове върху стабилна основа.

За влюбените и семейните:

Днес влюбените могат да се сблъскат със служебни и ежедневни дела и да нямат много време за романтика. Експресия от планове, идеи и въодушевление ще внесат усещане за ново и вълнуващо начало в отношенията. Ще имате успех, ако планирате нов дом или преместване в друг град.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай