Свободно време

Как да забавим процесите на стареене – на фокус в „Линия „Здраве“

Специален гост по темата тази неделя е проф. д-р Николай Цанков

17.03.2022г. / 14 33ч.
Мария Дуковска
Снимка: "Линия "Здраве", Bulgaria ON AIR.

Снимка: "Линия "Здраве", Bulgaria ON AIR.

Как да забавим процесите на стареене и кои са съвременните модерни неинвазивни методики на лечения на дерматологични заболявания и несъвършенства? Всичко това и още полезни съвети за правилната грижа за кожата ще разкрие проф. д-р Николай Цанков, председател на Българското Дерматологично дружество и национален консултант по дерматология и венерология в различното здравно предаване „Линия „Здраве“ по Bulgaria ON AIR тази неделя.

На 20 март, от 09:30 часа, заедно с водещата на предаването Яна Данаилова, гостът ще коментира каква е ролята на храната, житейските навици и стреса върху здравето, сияйния вид и младостта на кожата.

По мнение на специалиста, при близо 30% от пациентите, които са преболедували COVID-19, се наблюдават кожни усложнения. „На първо място това са хората, които имат изменение в ръцете“, споделя той и посочва, че обикновено в този случай се наблюдава наличие на прекомерна сухота, лющене, сърбеж и други странични ефекти.

В студиото на предаването проф. Цанков ще разкрие кои са факторите, от които зависи здравето на нашата кожа, от какво се влияе нейният свеж и сияен вид, тонус и младост.

Не пропускайте да научите полезни съвети за правилната грижа за кожата – на 20 март, точно в 09:30 часа, в „Линия „Здраве“, по Bulgaria ON AIR.

Коментирай