Свободно време

Новолуние в Овен на 1 април – време е за нови идеи

Очаква ни интензивен период

01.04.2022г. / 15 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Месец април започва с новолуние в знака на Овен. То ще бъде на 1 април. Новолунията винаги бележат нов цикъл в живота ни. Новолунието в Овен е добър момент да се ангажирате с лични цели, които изразяват положителните енергии на знака на Овена.

Време е да бъдем дейни, да опитаме нещо ново, да сме уверени в начинанията си. Също така е време да се забавляваме с това, което се занимаваме, но и да предприемем отговорност за живота ни. Моментът е подходящ за започването на нов проект.

Таро карти за април за всяка зодия

Предстои ни един силен цикъл, който може да ни помогне да преоценим отношенията си със себе си. Енергията на Овен ни помага да направим важни промени в живота си, да планираме, да започнем да признаваме успехите си, дори и те да ни се струват малки.

Овенът е първият знак в зодиака и затова новолунието в Овен е особено подходящо за нови начинания, пред нас се разкриват много добри възможности. Овенът ни учи чрез опит и действие да изразим себе си по най-добрия начин, но също така ни напомня и да бъдем по-приключенски настроени.

Любовен хороскоп за април

Сега имаме възможността да се научим да разчитаме на себе си и да бъдем щастливи от това. Да намерим своето вътрешно щастие, да си бъдем самодостатъчни, без да обвиняваме другите, че не ни помагат. Време е да разрушим рутината и да поканим новото, свежото в живота си.

Новолунието в Овен се изравнява с Меркурий и се случва, когато всички големи планети са директни. Това предполага смело мислене и малко препятствия. Марс и Сатурн ще ни помагат там, където се налага да полагаме усилен труд. Новолунието може да бъде усетено по-силно от зодиите Овен, Рак, Везни и Козирог.

Какво отличава жените Овни от останалите?

Още нещо, което може да преживеем по време на това новолуние са болезнени спомени. Хубавото е, че сега можем да се разделим окончателно с тях. Също така може да поставим под въпрос стари навици, поведение и вярвания, които досега са ни пречели да постигаме напредък.

Ще мислим бързо, ще сме адаптивни, но бдителни, ще ни вълнуват комуникациите, пътуванията. Според западни астролози, това новолуние е добро за споделяне на идеи, правене на планове, покупка и продажба, преговори и срещи с нови хора.

Снимка: iStock

Коментирай