Свободно време

Значимостта на мазнините за женското здраве – на фокус в „Линия „Здраве“

Специален гост в предаването по темата е д-р Виолета Стратиева

20.04.2022г. / 11 21ч.
Мария Дуковска
Снимка: "Линия "Здраве", Bulgaria ON AIR.

Снимка: "Линия "Здраве", Bulgaria ON AIR.

Тази неделя, 24 април, от 09:30 часа, в различното здравно предаване „Линия „Здраве“ по Bulgaria ON AIR, зрителите на националната политематична телевизия ще научат повече за значимостта на мазнините за женското здраве, какви са причините за женския хормонален дисбаланс и как той се отразява на репродуктивните способности и качеството на живот на жената. Специален гост по темата в студиото ще бъде д-р Виолета Стратиева, акушер-гинеколог и специалист по фетална медицина в Оскар Клиник. Тя ще разкаже повече за мазнините, без които животът на всеки човек е немислим и кои са най-разпространените заболявания и състояния, свързани с хормоналния дисбаланс.

Пред водещата на предаването Яна Данаилова, д-р Стратиева ще коментира какво представляват състояния като аменорея, поликистозни яйчници и менопауза и как с помощта на хранителните си навици всяка жена може да постигне хормонален баланс.

Не пропускайте да научите отговорите на тези и още ключови за женското здраве въпроси – на 24 април, от 09:30 часа, в предаването „Линия „Здраве“, по Bulgaria ON AIR.

Коментирай