Свободно време

Как да поддържаме кожата си млада, красива и сияйна гледайте в „Линия „Здраве“

Специален гост в предаването по Bulgaria ON AIR на 8 май е д-р Здравка Демерджиева

05.05.2022г. / 16 18ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Bulgaria ON AIR

Снимка: Bulgaria ON AIR

Какво представлява колагенът, колко видове колаген има в човешкото тяло и кои от тях отговарят за младия и сияен вид на кожата, косата и ноктите?

Това ще разкрие д-р Здравка Демерджиева, утвърден специалист в областта на дерматологията, която тази неделя, 8 май, от 09:30 часа, ще бъде гост в различното здравно предаване „Линия „Здраве“ по Bulgaria ON AIR.

„Основната функция на колагена е да направи нашата кожа здрава и еластична, така че тя да има една много добра бариерна функция. Защото бариерната функция предопределя здравината и красотата на нашата кожа“, споделя специалистът пред водещата Яна Данаилова.

В новото издание на „Линия „Здраве“ тази неделя, дерматологът ще коментира още кои са естествените източници на колаген и кои житейски навици водят до неговото изчерпване? В студиото на предаването д-р Демерджиева ще сподели за зрителите на Bulgaria ON AIR своите професионални съвети за това как да забавим процесите на стареене и да съхраним младостта и свежия си външен вид.

Не пропускайте да научите отговорите на тези и още ключови за здравия вид на кожата, косата и ноктите въпроси – в предаването „Линия „Здраве“, на 8 май, от 09:30 ч., по Bulgaria ON AIR.

Коментирай