Свободно време

Коя е вашата таро карта според зодията

И как да използвате нейната сила

01.06.2022г. / 13 33ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Картите таро са едни от най-древните карти за гадаене. Структурата на съвременните колоди Таро обаче има ясна линия, която идва от създаването им през 1909 година. Сред таро картите има такива, които биват наричани главни или старши аркани. Те засягат големите теми, които управляват живота ни, докато малките аркани се фокусират върху ежедневните събития. Големите аркани може да се използват, за да ни напомнят нашите силни страни, да намерим мотивация.

Всеки зодиакален знак има своята най-важна карта. Вижте коя е вашата.

Овен

Карта Императорът – един от най-трудните и сериозни членове на главните аркани, представляващ лидерство, страст и понякога агресия. По природа е успешен, винаги се грижи за собствените си интереси, за да постигне целите си. Енергията на този архетип го подтиква да стане настоятелен, особено ако се чувства застрашен или трябва да се бори за това, което иска.

Овните не са склонни да следват стъпките на другите, защото са свикнали да проправят пътя, подобно на Императора. За съжаление, това може да ги накара да изглеждат егоцентрични на моменти, особено ако не желаят да преговарят, да слушат или да работят с други. Тази таро карта може да помогне на огнения знак да бъде по-добър, да се научи да комуникира ефективно.

4 откровени зодии, които винаги са честни в общуването

Телец

Таро карта Йерофантът е карта свещеник, учител, който е следвал правилата, изучава обстойно свещените текстове и е спечелил позицията си на лидер в избраната от него система от вярвания. Телецът има репутацията на един от най-работливите знаци в зодиака. Това е земен знак, който знае колко бавно може да дойде растежът, особено когато е обезпокоен за финансови въпроси. Но той не се страхува да работи за тях, тъй като и с лекота ги изкарва.

Телците може да прегърнат енергията на Йерофанта, като не забравят за чувството на благодарност. Този знак може да постигне много в живота, стига да спазва работната етика, да не забравя да благодари за възможностите, които му се дават. Медитацията и връзката с природата ще му помогнат да балансира вътрешния си свят.

4 камъка за сезона на Близнаци за всяка зодия

Близнаци

Вашата таро карта е Влюбените. Знакът Близнаци е известен с това, че родените под него са едни от най-любопитните и социални личности в зодиака, отдадени към знанието и човешката връзка. Въпреки че действат с логика и здрав разум, те не се страхуват да бъдат водени от сърцето си, когато се чувстват страстни към някого или нещо.

Взаимоотношенията са един от най-важните аспекти на живота за този въздушен знак. Винаги търсят партньор, с когото да споделят житейския си опит. Копнежът за връзка понякога може да затрудни самотата за Близнаците, но този проблем често може да бъде „излекуван“ с творчески проект.

Тази таро карта има някои сериозни слоеве и не всичко е свързано със социалното взаимодействие. Артистични начинания, духовност и изследване на красотата на нашия свят могат да донесат мечтаните вибрации, които се излъчват от тази карта, докато сърцето ви се пробужда с всяко ново преживяване или страстен проект.

Това означава и че за Близнаците е добре да проявяват повече обич към себе си, да не губят самоувереност, а да се възползват от положителните вибрации на картата, когато се чувстват самотни и тъжни.

Коментирай