Свободно време

Коя е вашата таро карта според зодията

И как да използвате нейната сила

01.06.2022г. / 13 33ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Какво показва часът на раждане за вашето дете?

Рак

Таро карта Колесницата. Раците са известни като едни от най-емоционално непредсказуемите и чувствителни представители на зодиака. Те са естествено съпричастни и лесно се докосват до мислите и чувствата на хората около тях. Много са грижовни. Въпреки това, важно е този воден знак да има предвид как защитава собствената си енергия в процеса.

Таро карта Колесницата символизира храброст, решителност и лична власт. За съжаление, Раците понякога се борят с тези качества. Проблемите могат да се проявят в техните взаимоотношения, ако не са в състояние да се изправят срещу конфликт, което е често срещано при Раците.

Тази карта обаче може да им помогне да преминат през социалните неудобства или разногласия. Посланието на картата е да избягват емоционалните сътресения, нервността или конфликта.

Лъв

Таро карта Сила. Лъвовете са известни със своята непоколебима лоялност, защитна природа и отворени сърца. Те могат да обичат яростно и са готови да се борят не само за себе си, но и за хората, за които ги е грижа. От друга страна, Лъвовете може да имат трудности да се разбират с другите.

Таро картата Сила символизира лична победа за родените под знака на тази зодия, високо его, но понякога и несигурност в себе си. Разбира се няма как и без предизвикателства. Когато тези предизвикателства се проявят, важно е Лъвът да си спомни откъде е дошъл, като оценява пътуването си и не спира да се движи напред.

3 таро карти разкриват дали ви очаква просперитет в близко бъдеще

Дева

Таро карта Отшелникът. Тази карта представлява мъдрост. Ако си гледате на таро карти и ви се появи Отшелникът, то това може да се дължи на факта, че животът ви е излязъл извън контрол, което води до по-високи нива на стрес от обикновено, сигнализирайки, че е време да направите крачка назад.

Както знаем, Девите могат да работят постоянно и да не им остава толкова време да се усамотят, за да си починат и да съберат мислите си. Ето защо тази таро карта им напомня да не забравят да прегърнат спокойствието и тишината. За съжаление, релаксирането невинаги е силната страна на Девата.

Коментирай
Свободно време