Свободно време

Коя е вашата таро карта според зодията

И как да използвате нейната сила

01.06.2022г. / 13 33ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Козирог

Таро карта Дяволът – това е един от най-неразбраните архетипи в таро. Може да представлява всичко от взаимнозависими отношения до склонности към пристрастяване, прекален стремеж към успех или просто отчаяна нужда да се забавлявате. За да работите наистина с тази карта по положителен начин, трябва да се запитате какво в живота ви е в повече или пък е недостатъчно. Дали не работите твърде много, а се забавлявате прекалено малко или обратното.

Сравнявайки енергията на тази таро карта с енергията на Козирога, вижда се, че най-ярката прилика е, че и дяволът и козирогът имат рога.

5 таро карти разкриват какво ви очаква

Водолей

Таро карта Звездата се смята за един от най-добрите и радостни архетипи в главните аркани, представляваща оптимизъм, надежда и мечти за по-добро бъдеще. Тя носи ярка енергия, несравнима с никоя друга карта в таро, като ви подтиква да вярвате в себе си и в целите си. Нейният блясък може да се прояви като творческо вдъхновение и моменти на яснота. Знакът на Водолея е известен със своята състрадателност, но и с това, че може да бъде мързелив. Също така родените под тази зодия имат креативност, уникални умения в това да разрешават проблемите. Водолеите търсят красотата в малките неща, като звездното небе, медитацията, които им помагат да си върнат радостта в живота.

Стайни растения за всяка зодия

Риби

Таро карта Луната. Въпреки че Луната ни дава светлина в тъмнината, тя може да има много сенки, тайни, опасности. Когато си гледате на таро, тази карта може да означава, че не виждате пълната картина и че е необходима повече информация, преди да можете наистина да разберете ситуацията, в която се намирате. Енергията може да бъде доста измамна, въпреки романтичната и мечтателна атмосфера, за която се сещаме.

Рибите като зодиакален знак също не са толкова лесни за разбиране. Те преминават между екстровертите и интровертите. Понякога са склонни да крият емоциите си. Невинаги са готови да се изправят пред стреса от конфронтация, ако нещо не им е наред и искат да си кажат.

Много е важно Рибите да запомнят, че макар в сенките да се чувстват защитени, трябва да застанат в светлината си.

Коментирай