Свободно време

Таро карта за 2 юни

Днес ще се чувстваме на правилното място и в правилния момент

02.06.2022г. / 07 21ч.
Нина Иванова
Снимка: istock

Снимка: istock

Карта таро на деня – Светът.

Тази карта изобразява гола жена, която е увила тялото си с лилав плат. Поглежда зад гърба си, за да види миналото си, но тялото ѝ е обърнато напред, към бъдещето.

Картата на Света символизира чувството за пълноценност, за високи постижения и голям успех. Възможно е проект, над който работите отдавна, да е на финала и скоро да се радвате на постигнатите резултати от него. Тази карта също така е символ на завършване на образование и дипломиране.

Светът е картата на завършения цикъл – в работата, в любовта, в семейството. Тя ни показва, че всичко е дошло на мястото си и ние се намираме на правилната позиция, от която имаме завършен поглед към всичко в живота ни. Усещаме се пълноценни и удовлетворени.

Ако вие все още не се чувствате така, то тази карта ви подсказва, че скоро ще се радвате на успехите и постиженията си. Близо сте! Може би трябва да погледнете към миналото, да видите какво сте постигнали досега и да си направите равносметка какво остава да направите в следващите дни, за да сте напълно удовлетворени от себе си и от живота си.

Коментирай