Свободно време

Психологията на честото детско боледуване – на фокус в „Линия „Здраве“

Специален гост в предаването по темата на 5 юни е д-р Дора Пачова

02.06.2022г. / 14 09ч.
Мария Дуковска
Снимка: Bulgaria ON AIR.

Снимка: Bulgaria ON AIR.

Как липсата на внимание от страна на родителите може да отключи едно заболяване ще разкрие хомеопатът д-р Дора Пачова в различното здравно предаване „Линия „Здраве“ по Bulgaria ON AIR тази неделя.

На 5 юни, от 09:30 часа, зрителите на националната политематична телевизия ще научат повече за психологията на честото детско боледуване. Пред водещата Яна Данаилова специалистът ще коментира още как влияе на децата прекомерната експозиция на син екран и намалената двигателна активност.

В студиото на предаването д-р Дора Пачова ще разкрие начините, чрез които можем да повишим имунитета на децата. В изданието на „Линия „Здраве“ на 5 юни ще гостува още гл. редактор на здравния портал Puls.bg Румяна Тасева, която ще разкаже повече за предстоящото издание на „Форум бременност и детско здраве“. Специализираното събитие, което среща настоящи и бъдещи родители с доказани специалисти в областта на майчиното и детското здраве, ще се проведе на 11 юни, от 10:00 часа, в зала 6 на НДК.

Не пропускайте да научите за всичко това и още много – тази неделя, 5 юни, от 09:30 часа, в „Линия „Здраве“, по Bulgaria ON AIR.

Коментирай