Свободно време

Чист, подреден и уютен дом с AENO

Марката представя нова серия от интелигентни устройства за грижа за дома: акумулаторни прахосмукачки, прахосмукачки роботи и парочистачки

09.06.2022г. / 15 02ч.
Мария Дуковска
Снимка: AENO

Снимка: AENO

AENO, нова динамично развиваща се марка за интелигентни домашни уреди, представя продуктовата си линия за уреди за домашно почистване: вертикални акумулаторни прахосмукачки за общо почистване, роботизирани прахосмукачки за поддържане на чистота и парни мопове за надеждна дезинфекция и почистване на всички повърхности и дори гладене на дрехи. Всички уреди AENO са съобразени с изискванията и динамиката на съвременните домакинства, като улесняват максимално домакинската работа и освобождават време за семейството, приятелите и любимите ни занимания.

AENO предлага 2 модела акумулаторни прахосмукачки: SC1 и по-мощната SC3. Смукателната мощност на SC1 е 15 000 Pa, на SC3 – 28 000 Pa, което е подходящо за общо почистване на апартамент с всякакъв размер и всички видове подови настилки.

И двата модела са оборудвани с адаптивна моторизирана турбо четка за ефективно почистване на всякакви повърхности. LED светлината на четката помага за проследяване на праха в тъмни зони, а високата автономност позволява почистване до 45 минути с едно зареждане без спиране. Акумулаторните прахосмукачки на AENO са с миещ се MIF филтър: лесен за почистване. Теглото и на двата модела е свръхлеко: само 1,4 кг, което ги прави лесни и удобни за работа при почистване.

Като решение за ежедневно почистване и поддържане на къщата в безупречен вид, продуктовата гама на AENO включва 3 модела роботизирани прахосмукачки: RC1S, RC2S и RC3S. Уредите са подходящи за сухо и мокро почистване и са идеални, ако имате домашни любимци или деца. Такава прахосмукачка може лесно да почиства не само плочки, ламинат или линолеум, но и лакиран паркет. Благодарение на компактния си размер, уредите отстраняват праха дори на труднодостъпни места, като под легло.

Прахосмукачка робот AENO RC1S е най-високият клас роботизирана прахосмукачка на марката. Оборудвана е с функция за автоматично изхвърляне на прахта в контейнер поставен на станцията за зареждане. Външният контейнер за прах е с вместимост 2800 мл – достатъчно за до 40 почиствания. Потребителят може също да избере най-удобния начин за управление на прахосмукачката робот: дистанционно управление, бутони на устройството, гласови асистенти или управление от всяко място по света чрез удобно за потребителя приложение AENO. Прахосмукачката робот е супер мощна: 4000 Pa всмукателна мощност в турбо режим – лесно почиства всички видове подови повърхности, включително килими с дълъг косъм. Прецизно картографиране на стаята за перфектна навигация благодарение на LiDAR и 21 допълнителни сензора, включително: инфрачервен сензор, сензор за сблъсък, защита от падане, жироскоп, сензор против удар. RC1S извършва и мокро почистване до 250 кв. м. без доливане на вода. UV лампата под прахосмукачката робот допълнително дезинфекцира пода. Осигурява и режими за всякакъв вид почистване: автоматично, на конкретно място, единична стая, няколко стаи, комбинирани стаи.

Моделите RC2S и RC3S са оборудвани с LiDAR и 15 допълнителни сензора, включително: инфрачервен, против сблъсък или падане, жироскоп, сензор против удари, благодарение на които устройствата могат точно да картографират помещението за висококачествено почистване. Моделите се различават по цвят: прахосмукачката робот RC2S е изработена в бяло, RC3S – в черно. Благодарение на увеличения резервоар за вода – 350 мл и резервоар за прах – 600 мл, прахосмукачките роботи лесно извършват сухо и мокро почистване до 150 кв. м без допълване с вода или почистване на резервоара за прах. Потребителят може също да избере най-удобния начин за управление на прахосмукачката робот: бутони на устройството, гласови асистенти или управление от всяко място по света чрез удобното за потребителя приложение AENO. Мощността от 2500 Pa позволява ефективно почистване на всички видове подови настилки.

Парният моп AENO SM1 с 8 сменяеми глави на четката, включена презрамка и 2 режима на пара ще почисти всякакви повърхности: дезинфекция на детски играчки, битова техника, мебели, дрехи, консумативи за домашни любимци, почистване на интериори на автомобили, перфектно почистване на душове, кухненски абсорбатори, санитарни принадлежности.

Парният моп се загрява до 110°C само за 17 секунди и отстранява до 99% от микробите, бактериите и гъбичките, а също така се справя с патогени и премахва неприятните миризми. Резервоарът за вода от 380 мл позволява при пълен резервоар почистване за 35 минути – през това време например две стаи и кухня могат да бъдат напълно почистени. За работата на парния нагревател е подходяща обикновена чешмяна вода, тъй като самото устройство има филтърна система. Дизайнът на парния моп предвижда и отделен контейнер за ароматни масла – само една или две капки са достатъчни, за да изпълните пространството с любимия си аромат.

Парният моп е лесен за използване. Всички необходими опции могат да бъдат избрани от интуитивен сензорен екран: включване/изключване, температура, интензитет на пара. Потребителят може самостоятелно да регулира мощността на подаването на пара: в нормален (бял индикатор) или интензивен (оранжев индикатор) режим.

Използвайте всички видове почистваща техника AENO, за да осигурите постоянна и надеждна чистота, ред и комфорт у дома!

Пълната гама продукти на AENO са вече в търговската мрежа и могат да бъдат открити на:

https://www.ozone.bg/instantsearchplus/result/?q=aeno

https://www.jarcomputers.com/brand/2203/AENO.html?ref=no

https://ardes.bg/products?q=aeno

За AENO

AENO е млад, динамичен бранд за интелигенти домашни уреди, създаден и произвеждан в модерна производствена фабрика в Китай. Мисията на AENO е да направи интелигентните технологии по-достъпни, така че да се използват ежедневно и да намалят тежестта на домакинската работа. Продуктовото портфолио включва: пречистватели на въздуха, прахосмукачки робот, акумулаторни прахосмукачки, парочистачки, електрически кани, блендери, електрически грилове, електрически фурни, су-вид, вакуумиращи устройства, електрически четки за зъби и др.

Компанията постоянно разширява продуктовото си портфолио в зависимост от нуждите на потребителите.

За повече информация, посетете: www.aeno.com/bg или нашите профили в социалните мрежи – https://www.instagram.com/aenobulgaria/, https://www.facebook.com/aenobulgaria.

Коментирай