Свободно време

Какво ще видят зрителите на Bulgaria ON AIR в „Престъпен синдром“ този уикенд

Не пропускайте разгръщането на вълнуващата история всяка събота и неделя от 20:30 часа

03.06.2022г. / 17 00ч.
Мария Дуковска
Какво ще видят зрителите на Bulgaria ON AIR в „Престъпен синдром“ този уикенд

След интригуващата първа серия на премиерния за България японски сериал „Престъпен синдром“, която зрителите на Bulgaria ON AIR проследиха, сега предстои още по-завладяващ уикенд с втори и трети епизод, които ще бъдат излъчени в събота и неделя (4 и 5 юни) от 20:30 часа. Екшънът не спира, а дори прераства в нещо много повече – тайни, заговори и заплахи.

„Наистина съм се опитвал да убивам хора“, разкрива Муто. Уплашен от тъмните емоции, които укрива, детективът напуска работата си в полицията, за да не участва повече в разследването на убийството на своята по-малка сестра. Тогава обаче мистериозен човек се приближава, за да се възползва от пристрастяващата мания на Муто към залавянето на престъпници и възтържествуване на справедливостта. Така неусетно и почти без никакви усилия Муто е завлечен обратно на мястото на разследването.

Разгневен от ситуацията Муто се завръща към разгадаването на случая с убийството на по-малката си сестра, обръщайки се за отговори към семейство Тамура, които дават 5 млн. йени, за да спасят дъщеря си. Семейството отказва да съдейства на детектива, опасявайки се, че убиецът ще бъде провокиран да навреди на дъщерята на Тамура отново.

Междувременно разследващият отдел на полицейското управление изненадващо прекратява разследването на случая. Кабураги става подозрителен и открива нещо нередно във връзка с действията на един от отделите в полицията, но усилията му да научи повече са прекратени от високопоставен детектив. Тогава той започва тайно да разследва какво се случва и открива притеснителни неща.

Докъде води разследването и какво ще открият Муто и Кабураги ще разберете в премиерния за България сериал „Престъпен синдром“ в 20:30 часа, тази събота, по Bulgaria ON AIR. В неделя, на 5 юни, очаквайте още по-голямо заплитане на сюжета, когато някои истини ще излязат наяве.

Разгръщането на интригуващата история може да проследите и онлайн в секция „Сериали“ на сайта на Bulgaria ON AIR. Всеки епизод е наличен за гледане ден след излъчването му в ефира на телевизията в продължение на 30 дни.

Коментирай