Свободно време

Таро карта за 9 юни

Двойка пентакли ни подканя да помислим за приоритетите си

09.06.2022г. / 06 11ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Карта на деня – Двойка пентакли.

Тази карта посочва, че ни се налага да жонглираме с много дейности и роли в ежедневието. Професионални ангажименти, семейни и родителски отговорности, ръководене на бизнес – понякога се налага да се справяме с много дини под една мишница и днес няма да е изключение.

Тази карта обаче символизира, че когато жонглираме с толкова много задължения, понякога можем да изгубим почва под краката си и баланс. Двойка пентакли ни напомня да сме внимателни, да управляваме времето си така, че да се справим с работата и задълженията си, но да не забравяме и да релаксираме.

Двойка пентакли често се появява в момент, когато времето не ни стига и се усещаме притиснати, но дори и в такива моменти е важно да поспрем и да успокоим темпото. Да се замислим това ли е животът, който искаме и ни харесва? И как да реорганизираме графика си така, че да освободим повече време за нещата, които обичаме. Двойка пентакли ни подканя да помислим за приоритетите си, без да губим фокус, но с мисъл за личните ни нужди и желания.

Коментирай