Свободно време

Отличие за инициативите на Fibank – Smart Lady и Debit Mastercard Platinum

10.06.2022г. / 11 55ч.
Аз жената
Снимка: Fibank

Снимка: Fibank

На 9 юни списание и клуб Business Lady връчиха за дванадесета поредна година своите награди „BUSINESS LADY“ 2022. Наградите се връчват за най-голям принос на българската делова жена в различни категории.

Сред победителите заслужено бе и г-жа Илона Станева – директор „Маркетинг и реклама“ във Fibank. Тя получи приза „Устойчиво развитие“ заради проекта Sustainable lady фонд, част от програмата в помощ на жените предприемачи Smart Lady. В него Fibank си партнира с Mastercard®, за да осигурят подкрепа на иновативни зелени старт-ъп проекти именно на български жени предприемачи.

Г-жа Станева също така бе отличена и в категория „Креативни и иновативни маркетинг подходи“ заради лансиращата кампания Debit Mastercard® Platinum с участието на известния български цигулар Васко Василев, който стана посланик на новата карта.

Признанието, което получих, не е само за мен, но и за екипите и партньорите, без които нямаше как да се справим толкова добре и за пореден път да демонстрираме, че Fibank е една от най-модерните и успешни банки у нас. Като професионалист с дългогодишен опит знам, че без вложени емоция, мисъл и душа, нито един продукт или услуга не може да бъде оценен от потребителите само посредством способите на маркетинга и рекламата. Всичко, което правим, като екип тук във Fibank, го правим с тази мисъл, влагайки частичка от себе си. Това е ключът към успеха. Благодаря и на сп. Business Lady, че събра още 149 успешни съмишленици тази вечер, за да споделим ценен опит и идеи“, сподели от сцената г-жа Станева.

Наградите са продължение на основната цел на изданието – да споделя успешни бизнес практики, да бъде трибуна за различни професионални успехи, лични качества и достижения. Както и да вдъхнови още дами, които да поемат по пътя на успеха.