Свободно време

Да сготвим с Теодора Бонева

Очаквайте новия епизод от влога „Ето как“ на 12 юли от 14.30 часа

12.07.2022г. / 14 44ч.
Аз жената
Визия: Az-jenata.bg.

Визия: Az-jenata.bg.

По случай 20-годишния юбилей на Az-jenata.bg, известният кулинар Теодора Бонева ще ни разкрие две от най-любимите си рецепти и ще ги приготви на живо в новия епизод на влога „Ето как“.

На 12.07.2022 г. (вторник) от 14.30 часа във фейсбук страницата ни, както и тук в сайта,  можете да гледате новия влог от поредицата.

В предстоящия епизод Теодора Бонева ще отвори вратите на дома си и ще приеме екипа на Az-jenata.bg, за да приготви на живо две любими свои рецепти – основно ястие и свеж летен десерт.

По време на влога Теди ще ни разкаже за своя път към кулинарията, как открива тази своя страст, какви са предизвикателствата в ресторантьорския бизнес и ще сподели няколко кулинарни хитрини, които ѝ помагат в кухнята.

По време на влога можете да задавате своите въпроси към Теодора Бонева в коментари във FB страницата на Az-jenata.bg.

Всички, които са активни и пишат коментари по време на live епизода, ще участват в томбола за спечелване на специална награда.

Двама от коментиралите ще могат да спечелят козметични продукти за грижа за сияйна и красива кожа от BABÉ Laboratorios.

Общите условия на играта може да прочетете тук.

Коя е Теодора Бонева?

Теодора Бонева се занимава с кулинария и ресторантьорство повече от 15 години, а най-голямата ѝ страст са сладкишите и печивата, които приготвя с голяма отдаденост и любов. Теди беше един от най-атрактивните участници в кулинарното риалити "Masterchef" България.

Сладкодумна и изключително талантлива, тя беше и жури по време на кулинарния конкурс, който Az-jenata.bg организира в началото на годината по случай 20-ата си годишнина.

Продуктите, с които Теодора Бонева ще приготви своите кулинарни изкушения, са осигурени от Хипермаркети HIT Max и Онлайн супермаркет Shop.gladen.bg.

Присъединете се, за да гледате събитието на живо тук.

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати