Свободно време

Дрехи с цвят на вино – хит на сезона

Създателките на Alessa създадоха уникални етикети за вината Verano Azur

01.07.2022г. / 15 28ч.
Мария Дуковска
Снимка: Alessa.

Снимка: Alessa.

Вината Verano Azur вдъхновиха създателките на модна марка Alessa. Талантливите сестри Мими и Мая, които стоят зад култовия бранд вече 10 години, избраха известната родна изба New Bloom Winery да присъства в най-новата им лятна колекция. Те нарисуваха със свои авторски дизайн етикетите за бялото и розето Verano Azur, а използваният патърн присъства като платове в най-новите им модели. Така за първи път у нас се реализира партньорство между модата и виното – тенденция, наложена от големите имена в световен мащаб вече близо десетилетие, а бутилка вино се превръща в най-хитовият аксесоар това лято. Рекламни лица на общия проект са самите Мими и Мая.

Оценяваме високо, че New Bloom Winery ни предложиха този нестандартен проект и ни дадоха свободата да творим“, споделят Мими и Мая. „Това, което ни спечели във вината Verano Azur и смятаме, че е обща характеристика за нашите марки, е качеството. Така, както създаваме дрехи, които самите ние харесваме и носим, така и това вино бихме препоръчали.“, допълват създателките на Alessa. „Щастливи сме, че за първи път в България нашият моден бранд си партнира с винен такъв – една тенденция за колаборация между марки от различни сфери, доста популярна в чужбина. Идеята две изкуства – на виното и модата да си подадат ръка, много ни хареса и се надяваме нашите почитателки да я харесат. А и какво по-хубаво от това виното да си отива с любимия ти тоалет“, споделят още Мими и Мая.

Лимитираната серия Verano Azur by Alessa вече може да се намери по магазините в цялата страна.

Модната марка Alessa е създадена преди 10 години от сестрите Мими и Мая. За разлика от повечето други световни модни компании, Alessa е семеен бизнес, стартирал със сайт за 19 долара и нищожен начален капитал и днес достига до 90000 клиенти от 26 държави. Марката остава изцяло независима като на първо място е модата и отношението към клиента като предлага доживотна гаранция за всяка своя дреха.

Вината Verano Azur се произвеждат от собствените лозови масиви на избата в Съединение New Bloom Winery. Те са вдъхновени от дамите със свободен дух, които искат да се наслаждават на живота тук и сега и се отличават със смелата си визия и хармоничен вкус. Бялото вино Verano Azur за лимитираната серия by Alessa е от сортовете Совиньон блан и Вионие, а розето от Каберне Совиньон.

Коментирай