Свободно време

20 признака, че сте истински Лъв

Успехът им прилича

14.08.2023г. / 17 02ч.
Нина Иванова
Снимка: istock

Снимка: istock

Родените между 22 юли и 22 август са зодия Лъв - огнен знак, ръководен от Слънцето. За всеки зодиакален знак са характерни определени черти и ако ви е любопитно какви са особеностите на Лъва, вижте повече в следващите редове.

1. Кралят на купона. Ако вие често сте душата на компанията и във фокуса на вниманието, то вие сте 100-процентов Лъв.

2. Магнетични са. Една от характерните черти на зодия Лъв е тяхната привлекателност, но не само. Те са очарователни и щом влязат в стаята, тя сякаш засиява. 

3. Владеят с лекота всеки разговор. Лъвовете не са от най-бъбривите зодии, но не са и мълчаливи. Когато имат какво да кажат обаче, всички ги слушат и попиват думите им. 

4. Успехът не им е чужд. Лъвовете са пробивни, амбициозни и следват стриктно поставените си цели. Понякога средствата, с които си служат, могат да са не от най-етичните, но винаги постигат желаното. Успехът във всяко тяхно начинание е неминуем.

5 обсебващи зодии, които искат да ви контролират

5. В професията не остават незабелязани. Каквото и професионално поприще да изберат в живота си, едно е сигурно - Лъвовете се забелязват отдалеч. Едни от най-горещите зодиакални знаци са отдадени на работата си, вършат я с желание и не обичат да правят компромиси. Това си личи и понякога става причина за жестоки спорове с колеги, но Лъвът не се страхува от полемика, а с плам влиза в нея.

6. Креативни и енергични са. Характерно за огнения знак е огромната му енергия. Лъвовете се отличават с въображение и плам за сбъдване на всички мечти.

7. Обичат да са под светлината на прожекторите. Лъвовете не са от срамежливите зодии, а точно обратното - обичат да са на фокус и вниманието да е концентрирано върху тях. Понякога дори малко преиграват с цел да бъдат забелязани, но това лесно се прощава, защото наистина са огнени и страстни натури, чието приятелство си заслужава.

Свързани статии

8. Смели са. Дори и понякога да се прокрадва страх в душата им, никой няма да го разбере. Крият страховете си надълбоко и не ги показват. За сметка на това смелостта им е видима за всички и дори понякога може да е малко безразсъдна. 

9. Неуморими са, но плащат висока цена. Характерно за огнената зодия е, че се раздават във всичко - в работата, в любовта, в приятелството, но плащат голяма цена за това. Макар да изглеждат неуморни в раздаването си на другите, това съвсем не е така. Понякога може да станат жертви на бърнаут и известно време да са извън строя. Затова е важно техните близки да им оказват подкрепа и да следят за признаци на умора.

10. Нарцистични са. Една от най-самовлюбените зодии. Обичат се толкова много, че понякога чак дразнят с поведението си своите близки.

Коментирай