Свободно време

20 признака, че сте истински Лъв

Успехът им прилича

14.08.2023г. / 17 02ч.
Нина Иванова
Снимка: istock

Снимка: istock

11. Искат водещата роля в любовта. Независимо от пола, зодия Лъв е лидер в отношенията, особено в интимните. Ако сте влюбени в човек с тази огнена зодия, знайте, че контролът във връзката ви ще е в негови ръце.

12. В секса са сред най-добрите. Страстната им натура ги прави едни от най-забележителните любовници в зодиака.

13. Лоялни и верни приятели. Истинският Лъв е може би най-добрият приятел, който може да имате някога. Макар да са шумни, страстни и понякога да изглеждат сякаш имат стотици приятели, всъщност Лъвовете са лоялни на малка група хора, които са им най-близки на сърце. За тях те са готови на всичко.

Какво означава любовта за всяка зодия?

14. Малко мързеливи. В работата и нещата, които обичат, Лъвовете горят, направо изгарят от ентусиазъм. Но това невинаги важи и за битовите им дела, в които са даже леко мързеливи. 

15. Родени лидери. В напрегнати ситуации, когато трябва да се взимат важни решения и то бързо, можете да разчитате, че Лъвът ще спаси положението. Те мислят бързо, адаптивни са и в стресови моменти могат да взимат решения за секунди.

16. Драма кралици. Ако има зодия, която да обича драматизма, това е Лъвът. Желанието им винаги да са в центъра на вниманието понякога налага да са по-драматични и експресивни в представянето си, което ги прави истински драма кралици на зодиака.

17. Романтиката не им е чужда. Страстната натура на Лъва неизменно е свързана и с романтиката. Обичат романтичните жестове, както да ги правят, така и им правят на тях.

Според зодията: Какво мъжете намират за привлекателно и отблъскващо?

18. Обичат лукса. Лъвът не харесва обикновеното и стандартното, докато луксът ги привлича неудържимо.

19. Нетърпеливи са. Когато Лъвът иска нещо, той го иска сега и веднага, и няма никакво намерение да чака. Тяхната нетърпеливост понякога им играе лоша шега, защото за някои неща в живота се иска смирение и търпение.

20. Общителни са. Обичат запознанствата с нови хора, дългите разговори и разбира се, да чуват собствения си глас най-често.

Коментирай