Свободно време

Марс преминава в Близнаци – добре е да се пазим от манипулации

Може да сме малко напрегнати

19.08.2022г. / 12 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 21 август огненият Марс преминава в приказливия знак Близнаци. Докато Марс беше в Телец, сякаш всичко беше леко забавено, ние самите пестяхме повече енергията си. Марс е планетата на огъня и действието. Това е, което ни движи и тласка напред. Това е нашата воля и енергия.

От друга страна, Близнаци са знак, управляван от Меркурий. Това означава, че сега ще бъдем по-споделящи, комуникативни, можем да станем по-страстни, директни.

Преминаването на Марс в Близнаци може да ни помогне да разширим своите хобита и интереси, тъй като сме готови да опитаме нови неща или да експериментираме с нови технологии.

Как да пробиете емоционалните стени на всяка зодия?

Добре е да знаем, че транзитът на Марс в зодиакален знак, управляван от Меркурий, може да ни изправи на крака. Меркурий може да бъде малко измамен, така че би било най-добре да се подготвите или за чар, или за хитрост в начините на общуване на хората. Казано накратко, важно е да се пазим от манипулации.

Знаци, че мъжът Близнаци е привлечен от вас

Също така, Марс ще остане в Близнаци необичайно дълго време до 25 март 2023 година. Особено важно е да обръщаме голямо внимание на всякакви значими и дори привидно незначителни разговори, които имаме, събития, които се случват, хора, които срещаме, или съобщения, които получаваме, тъй като много вероятно те ще се появят отново и ще бъдат представени като основни сюжетни линии.

Марс в Близнаци е склонен да се намесва в личния живот на другите хора и да превзема приятелствата. Близнаците са променлива, но флиртуваща и най-вече лекомислена зодия, винаги бързаща от един интерес към друг и винаги способна да види и двете страни на всяка история.

Тъй като Марс е планетата на действието и инициативата, вероятно ще бъдем дори по-неспокойни от нормалното по време на този транзит и може да бъде трудно да намерим достатъчно концентрация, за да завършим нещо.

5 таро карти разкриват какво ви очаква

Но този транзит може да ни бъде полезен, ако започваме някакво обучение, преквалификация, тъй като Марс ще ни помогне да бъдем по-решителни и упорити.

В астрологията Марс се проявява с много страст, но също така и с много гняв. Желанието ни да общуваме може да се появи доста внезапно. Тук няма много такт и определено сме склонни да говорим бързо и необмислено.

Като цяло транзитът на Марс в Близнаци има голям потенциал. Най-голямото му предизвикателство е, че трябва да избягваме да разпръскваме енергията си твърде широко, да вършим няколко неща едновременно не е добра идея.

Снимка: iStock

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
JJIvanov douser ( преди 1 година )
Вчера неочаквано при анализи на живота на мои приятели и роднини се оказа че много са живели на МАРС.. Тука с апратени за наказание да живеят под атмосферния океан вместо в специално защитени зони..
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време