Свободно време

Силата на рода и семейните ценности – в „Дървото на живота“ по Bulgaria ON AIR

Не пропускайте вълнуващата историческа драма от 12 септември

05.09.2022г. / 10 16ч.
Мария Дуковска
Силата на рода и семейните ценности – в „Дървото на живота“ по Bulgaria ON AIR

Зрителите на Bulgaria ON AIR ще си припомнят богатата и величествена история на българския народ със спиращия дъха исторически сериал „Дървото на живота“, който стартира в ефира на националната политематична телевизия от 12 септември. Всеки понеделник, от 20:30 часа, почитателите на качественото кино ще могат да проследят ключовите събития, които бележат сюжета на пламенната драматична история.

„Дървото на живота“ е една от най-мащабните родни продукции, засягащи винаги актуалната тема за силата на рода и родината. Пленяващият сюжет на сериала започва с обявяването на Независимостта на България през 1908 г., проследявайки битието, противоречията и обратите в живота на многолюдното и заможно семейство Вълчеви.

Един разтърсващ сетивата сериал, спиращ стрелките и потапящ те в онова минало време, в което силата на духа и принадлежността към корените ти помагат да преодолееш непреодолимото, да преживееш предателството от най-ближните, да възцариш любовта в осеян с мними чувства и емоции свят, да прогледнеш и да откриеш светлината, вещаеща едно по-добро бъдеще.

В сериала участват едни от най-популярните и обичани български актьори, сред които Христо Шопов, Йосиф Сърчаджиев, Мария Каварджикова, Владимир Карамазов, Моньо Монев, Башар Рахал, Койна Русева, Иван Стаменов, Теодора Духовникова, Луиза Григорова, Васил Банов, Велислав Павлов и др.

Не пропускайте да се потопите в една история за българското достойнство, устрем и чест в разтърсващия български сериал „Дървото на живота“ по Bulgaria ON AIR – от 12 септември, всеки понеделник, от 20:30 часа.

Коментирай