Свободно време

Тест: Три тикви разкриват каква промяна ви очаква тази есен

Един забавен тест

28.09.2022г. / 10 07ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Свързваме есента с падащи листа, земни цветове, ухание на канела и разбира се – с тиквите. Тиквите могат да бъдат освен основа за нещо вкусно, също така и чудесна есенна декорация. Днес споделяме с вас един забавен тест. Пред вас има три тикви – черна, златна и бяла. Всяка една разкрива какви промени ви носи есента, но също така ви носи и съвет. Изберете си тиква и вижте.

Черна тиква

Изборът ви на тиква разкрива, че есента ще ви донесе много важен урок. Изпитания няма да липсват, но те ще са необходими, ако искате в живота ви да се случат положителни промени. Може би е настъпило време, в което да напуснете зоната си на комфорт.

Есента за вас е подходящ период за получаване на нови знания, придобиване на нови умения, които ще ви помогнат да постигнете целите си. Ако на пътя ви има трудности, знайте, че те са временни, но някои от тях може да се окажат нови възможности, нови врати, които да ви донесат дарове.

Тест: Три карти разкриват каква есен ви очаква

Златна тиква

Докато за някои есента е сезон, който свързват с дъжд, мрачно време и меланхолия, то вие определено няма да имате подобни настроения. Златна е есента за вас, която ви носи много хубави промени, повече креативност, хъс за успехи.

Есента ще бъде идеалният период за вас да изживеете нещо ново, може би дори да пътувате за кратко някъде. Ще имате смелостта да започнете нещо ново, да поемете в посоката, която желаете. Най-хубавото е, че увереността ви ще нараства с всяка нова стъпка.

Тест с карти: Какво ви очаква през есента

Бяла тиква

Изборът ви на тиква показва, че има вероятност да се борите по някакъв начин за свои права, за справедливост. Бъдете смели, защото есенното слънце ще ви огрее и стопли. Усилията ви в дадена област, добрите намерения, няма да са напразни, защото най-накрая ще постигнете това, за което мечтаете и за което работите от месеци. Важно е обаче да се пазите от интриги и да не се опитвате да стигнете до успеха, отстранявайки по нечестен начин конкуренцията. Есенните промени ще ви покажат, че добрата комуникация е ключова за успехите.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Банкянец ( преди 1 година )
Е като са три, може едната да е от Банкя, другата от Харвард, третата от Русия. :) Важното е да е тиква.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Дедо Гочо ( преди 1 година )
Пък ако не са и от Банкя - супер
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време