Свободно време

12-те закона на кармата

Как да ги използваме за успех и просперитет

03.10.2022г. / 14 16ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

5. Законът на отговорността.

Законът за отговорността се отнася до търсенето на отговорност за постъпките, действията, думите, но не само в настоящето, а и в миналото. Цялата тази съвкупност определя отговорността към бъдещето ни.

Законите на Мърфи в любовта и секса

6. Законът за връзката.

Този закон определя свързаността на всичко в живота и вселената. Нито едно нещо или човек не може да съществува напълно самостоятелно и отделно от останалите. Всички сме свързани в едно цяло, чиято нишка може да се проследи назад в хилядолетията.

7. Законът за фокуса.

Този закон се нарича още Закон за силата. Отнася се до това как насочваме енергията си, как я канализираме, за какво я впрягаме. Онова, което има значение тук и оказва влияние на кармата, е подтекстът, целите и мотивацията, които са в съзнанието ни и движат тази енергия в изпълнението на целите ни.

3 закона за привличане на щастието

8. Законът за даването и приемането.

Важно е да даваш, не само да искаш да ти се даде. Получаването е точка, до която стигаме, само след като сме дали от себе си. Тази концепция е дълбоко заложена в кармата и я определя. Най-доброто, към което можете да се стремите, според този закон, е да правите добро, без да очаквате нещо в замяна.

9. Законът за тук и сега.

Този закон съветва да се отърсите от миналото, да не мислите за него, да не живеете с отминалите спомени. Насочете енергията си предимно в настоящето и малко в бъдещето, за да имате все пак цели, които да преследвате. Но сегашният момент си остава най-важен и ценен. Миналото не може да бъде върнато, а бъдещето е все още неизвестно. Единственото, с което разполагаме е тук и сега.

7 фактора, предизвикващи моментално привличане

Свързани статии

10. Законът за промяната.

Истинско губене на време е цял живот да правите едно и също. Тъпченето на едно място не води до развитие, не провокира, не предизвиква и не изгражда личността. Именно тази концепция е заложена и в кармата. За да пожънете успех, трябва да направите промяна, а първата крачка към тази стъпка е във ваши ръце.

11. Законът за търпението и наградата.

Важно е да сте търпеливи, защото кармата се пренася от предишни животи, с които съзнателно нямате никаква връзка и спомен. Ето защо често въпреки добрите ви намерения и положителната енергия, които влагате в действията си, съдбата сякаш не ви се отплаща. Трябва да сте търпеливи.

10 любовни закона

12. Законът за вдъхновението и значимостта.

Този закон е много важен от гледна точка на ролята ви в човешкия и природен кръговрат. Всеки човек е едновременно уникален и изключително важен, но и незначителен и маловажен. Всичко зависи от гледната точка и вдъхновението, което ще бъде двигател в действията ви.

Коментирай