Свободно време

Седмична таро прогноза за 17 – 23 октомври

Седмица на емоциите

17.10.2022г. / 14 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро карти за седмицата – Рицар пентакли и Петица чаши.

Според таро картите ни очаква седмица, в която може да властват нашите по-негативни емоции. Тук е важно да се замислим как пренасяме преживяванията от миналото в настоящето и как оставяме да ни въздейства случващото се сега. Ние контролираме собствената си история и поемането на определен контрол може да промени много.

Рицар пентакли е карта, която разкрива трудните времена, през които сме преминали, пречките от нашето минало, които продължават да ни влияят. Вероятно сме преживели дълбока болка и загуба и това се отразява на нашето поведение. Може да имаме усещането, че досега не сме могли да се отървем от определен товар, който продължаваме да носим върху себе си. Личните борби, през които сме преминали, сякаш ни дърпат назад, но от нас зависи да ги превърнем в нещо, което да ни даде сила и мъдрост.

Тази таро карта ще направи видими нещата, които досега не сме забелязвали. Въпреки това е възможно да взимаме решения по-бавно, това да ни отнеме известно време. Но това ще е с цел да обмислим добре следващата си стъпка. Важно е да бъдем внимателни, стабилни и заземени, да не бързаме и да имаме план, визия за това, което ни се иска да постигнем. Възможно е в обкръжението ни да има човек, който по някакъв начин да ни окаже подкрепата си. Успехите ще дойдат при нас, но ако сме упорити и здравомислещи.

Втората карта за тази седмица е Петица чаши. Това е карта на разочарованието. При гадаене с таро карти, тази карта обикновено излиза в моменти, в които сме чувствителни, емоционални. Виждаме 5 чаши, които са празни. Нашето разочарование може да се прояви в много форми. Разочарование от себе си, от другите, от света край нас.

Възможно е да сме имали големи очаквания, които да не са се осъществили, но картата ни напомня, че изпитването на разочарование е част от житейския опит. Вижте дървото на картата. Неговото послание е че болката може да бъде нашият катализатор за промяна, за нашата метаморфоза.

Въпреки че е възможно да има раздяла с работа, любов, да сме объркани емоционално, двете таро карти ни напомнят за силата в нас. Тя е нашето богатство. Имаме силата и качествата да продължим напред, за да постигнем повече щастие.

Коментирай