Свободно време

Седмична таро прогноза за 24 – 30 октомври

Седмица на възможности

21.10.2022г. / 14 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Това е последната седмица на октомври 2022 и в таро прогнозата имаме три карти. Ето и тяхното послание.

Осмица пентакли

Таро карта Осмица пентакли ни насърчава да използваме добре творческите си таланти, като цяло потенциала ни и да работим усилено върху тях. Колкото повече създаваме и усъвършенстваме уменията си, толкова повече другите ще забележат това, което правим.

Това разбира се ще се отрази положително на нашата мотивация. Показвайки своите умения и способности ние си даваме възможността другите да признаят труда ни. Ето защо от нас зависи да управляваме успеха си, който пък ще ни носи удовлетворение.

Втората карта за последната седмица на октомври е Сила. Това е положителна и много силна таро карта. Както виждате на картата е нарисувано момиче, което успява да подчини лъв. То не се страхува от царя на животните. Таро картата Сила ни показва, че през тази седмица ще бъдем по-смели, ще можем да преодоляваме трудностите, да сме победители, силни.

Ще имаме желание да се забавляваме, а от някои ситуации ще излезем и по-мъдри. Разбира се не бива да сме безразсъдни. Карта Сила ни напомня, че доверието също е нещо много важно. Можем да се преборим със страховете си, но трябва да излезем от зоната си на комфорт, както момичето от картата. Ние не сме слаби., затова карта Сила ни учи да бъдем по-смели, а не плахи.

Не бива да позволяваме на страховете да ни задържат, затова ще е добре да направим поне една крачка напред.

Последната карта от седмичната таро прогноза е Принцеса пентакли. В таро гадаенето пентаклите се отнасят до материалното, но и до постиженията, придобиването на нови знания и умения. Принцеса пентакли планира. Тя е трудолюбива, отговорна и се грижи за делата си. Няма нужда да е под светлините на прожекторите, но въпреки това се грижи зад кулисите всичко да е изрядно. Тази таро карта е тук, за да ни подкрепи.

Докато карта Сила ни мотивира да действаме, Принцеса пентакли ни насърчава да мислим за детайлите. Можем да помислим върху това какво отлагаме. Тази таро карта ще ни помогне да планираме и да свършим повече задачи с лекота. Ще поддържаме една добра динамика по пътя към постигането на целите си.

Някои проекти може да имат известно забавяне, затова е важно и да бъдем търпеливи. Също така е хубаво да презаредим енергийните си нива, за да сме продуктивни, а разходките из природата могат да ни помогнат за това.

Снимка: istock

Коментирай