Свободно време

Какви здравословни проблеми имат зодиите

Независимо от вашата зодия, грижете се за здравето си

29.10.2022г. / 12 49ч.
Мария Василева
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв (23 юли – 22 август)

На Лъвовете ще им се наложи да положат малко повече усилия, ако искат да запазят психическото си здраве. Прекалената емоционалност може да причини проблеми именно в тази област. Безстрашни, раздаващи се за другите – представителите на този знак може да изпитват болки в сърцето – това ще ги накара да станат летаргични и ще се отрази негативно на тяхното его. Какво могат да направят? Да поемат дълбоко дъх, който би успокоил бушуващите пламъци вътре в тях. Ако медитацията не помогне – нека не се срамуват, а да потърсят специализирана помощ. За да са здрави, те трябва да поддържат както физическото си, така и психическото си здраве.

20 признака, че сте истински Лъв

Дева (23 август – 22 септември)

Въпреки че Девите смятат, че имат здравна култура (много от тях я имат всъщност), те все пак не са предпазени от всичко. Постоянното движение може да причини проблеми със стомаха. Прекалено многото работа може да е причина и за смущения при работата на червата. Какво могат да направят? Да медитират и да се опитат да бъдат в по-голям контакт със вътрешното си аз. Дори и да са много изтощени и да не са опитвали преди – тази духовна практика може да им помогне почти незабавно.

Как да разберете дали някой ви харесва според зодията му

Везни (23 септември – 22 октомври)

Интересен факт за Везните е, че техният знак се управлява от бъбреците и пикочния мехур. С голямо внимание те трябва да се отнасят към храната и напитките, които консумират, освен това трябва да внимават и за количествата. Тази балансирана грижа за себе си може да им помогне да регулират работата на бъбреците. Ако пък те усещат, че имат проблеми с пикочния мехур – незабавно трябва да посетят лекар. Едва ли това би се харесало на някого, но умната Везна би трябвало да знае, че здравето ѝ е на първо място.

Най-привлекателните физически черти на всяка зодия

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Рисковете за здравето при скорпионите всъщност са доста свързани с елемента, който ги определя, а именно – водата. Като любители на солените води, те трябва да имат предвид, че за тях е много важно да са добре хидратирани, понеже имат склонност към дехидратация. Това от своя страна може да доведе до проблеми с пикочните пътища. За Скорпиона е важно да поема достатъчно течности през целия ден – това ще му помогне да остане здрав, балансиран и изпълнен с енергия. Разбира се, това важи с всичка сила за всяка една зодия, но Скорпионите трябва да обърнат особено внимание.

Коментирай