Свободно време

Седмична таро прогноза за 7 – 13 ноември

Време за успехи

05.11.2022г. / 13 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за тази седмица са Кралица пентакли и Осмица жезли.

Първата карта е Кралицата на пентаклите. Когато се намираме в трудни периоди, периоди на борба, преодоляване на разни препятствия и гадаем на таро, тази карта често може да ни се падне. Тя символизира подкрепа и ни помага да осъзнаем силата си. Време е да направим ревизия на времето и да осъзнаем какво сме постигнали. Кралица на пентаклите е кралицата на границите. Тя казва „не“ на онези неща, които не носят доброта и светлина. Тя не допуска хора, които са лоши за нея, защото е твърде умна и опитна за това.

Тест: Какво ви очаква през ноември

Времето ѝ е дало сила и разум. Тя е благодарна за миналото си, защото то я е направило това, което е, и се вълнува за бъдещето си, защото ще използва мъдростта си, за да осъществи мечтите си.

Затова, когато вземате решения, които повишават вибрациите ви и ви тласкат напред, вие вървите по пътя на Кралицата на дисковете. Кралицата е добра, тя ще ви насочи да се развивате в живота си и да се научите да обичате себе си. Възможно е дори да е енергията на силна и любяща жена, която е починала, но която ви подкрепя, както ангелите ни подкрепят, без да ги виждаме.

Как обаче можем да приложим енергията на тази таро карта?

Въпросната карта хвърля светлина върху нашите таланти, силни страни, предлага ни подаръци. Кралица на пентаклите иска да погледнем на себе си като на воин, вместо като човек, който се страхува. Като някой, който е по-силен от миналото си и е по-мъдър за бъдещето. Като човек, който е способен на велики неща и ще окаже голямо влияние върху света.

Втората карта е Осмица жезли. Тя олицетворява вълнуващата и бързо движеща се енергия, проправяйки си път към края на годината. Посочва усещането за ускорение, където всичко се развива с бързи темпове. През тази седмица може да се чувстваме по-натоварени от тази динамика, затова може да ни се наложи да забавим темпото.

Таро карти за ноември за всяка зодия

Важно е да се грижим добре за физическото и емоционалното си здраве, чрез спорт, медитация, здравословно хранене. Всичко е интензивно с Осмицата жезли, а ако пред нас е имало препятствия, сега ще започнат да се премахват от пътя ни. Ако допреди няколко седмици е имало някакви неща, които са ни се стрували невъзможни за постигане, то сега ще сме по-вдъхновени да действаме.

Чувстваме, че се движим напред с подкрепата на Кралицата на пентаклите и Осмица жезли, защото това са карти на мотивацията. Напомнят, че можем да постигнем успех в собствения си живот, дори когато нещата ни се струват трудни.

Снимки: istock

Коментирай