Свободно време

Седмична таро прогноза за 14 – 20 ноември

Време е да заобичаме себе си

11.11.2022г. / 14 05ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за тази седмица са Десетка мечове и Императрицата.

Всеки път, когато в гаданието с таро излезе карта с десет, това означава, че сме в кулминацията на едно пътуване, нещо е достигнало своя лимит и не можем да продължим. Когато става въпрос за Десетка мечове това е нещо положително, тъй като трябва да пуснем старото, за да се развиваме.

С тази карта често си мислим, казваме си, че всичко е наред, когато не е така. Изпитваме болка. Разсейвали сме се с каквото ни попадне в момента.

Женски хороскоп за 2023

Десетката мечове ни напомня, че е напълно разумно и нормално да се разсейваме с нещо, за да преминем през интензивността.

Част от работата с енергията на Десетка мечове е да се освободим от вината за нещата, през които сме преминавали. За да преминем към следващата фаза, ще трябва да сме в мир с нещата, от които се нуждаем, за да се справим. Затова е важно да работим върху своето състрадание и приемане на себе си през тази седмица. Чрез самосъстраданието вие ще намерите нов път.

Месечен хороскоп за ноември

Втората таро карта е Императрицата. Прекрасна карта в таро, която подсказва за зараждане на нещо ново – нова идея, проект, зачеване дори. Карта, която символизира и възстановяване, подхранване, топлина.

Императрицата иска да вземем тази мощна положителна енергия и да я използваме върху себе си. Сега можем да си зададем въпроса как можем да създадем повече безопасност и сигурност в живота си?

Тест с ангели разкрива какво пречи на щастието ви

Когато сме в място на любов и безопасност можем наистина да процъфтяваме. Можем да поемаме рискове и да бъдем креативни, да живеем по-пълноценно. Но ако тази основа липсва, ние само оцеляваме, без да просперираме. Ето защо, през тази седмица можем да си позволим енергията на таро карта Императрицата да ни вдъхнови да се обичаме повече. Не бива да забравяме, че Вселената ни приема точно такива, каквито сме и че безусловната любов е достъпна за нас.

Императрицата иска да се обичаме като малко дете, да сме търпеливи със себе си, грижовни, добри. Да бъдем родителят, от който винаги сме имали нужда.

Този вид любов е един от най-големите подаръци, които можем да си дадем. Истинската трансформация се случва, когато започнем да обичаме себе си всеки ден. Тази таро карта подкрепя мотивацията ни да изградим повече сигурност около себе си, за да бъде бъдещето ни по-хубаво.

Снимки: istock

Коментирай