Свободно време

Седмична таро прогноза за 21 – 27 ноември

Време е за ново начало

19.11.2022г. / 13 49ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за тази седмица са Колесницата и Асо мечове.

Вече се намираме в сезона на Стрелеца. Той е знак на движение, положителна енергия, въпреки че сред неговите представители почти липсват егоцентрици, упорит е в постигането на целите си. През тази седмица ще усетим неговата енергия.

Таро карта Колесницата е карта от главните аркани. Когато ни се падне карта от голям аркан като тази, това означава, че е настъпил важен момент в живота ни. Може да се отнася до реализация на нещо голямо, повратна точка. По какъвто и начин да се появи, картата на големите аркани представлява сериозна промяна в пътуването към това да стигнем до своето висше Аз.

10 черти на нарцистичните приятели

Колесницата е карта, която представлява поемането на отговорност за живота ни. Става въпрос за пълното показване. Колесницата не се „страхува“ да живее живота, който иска. Тази карта излиза в таро гаданието, защото повече не ни възпира това, което другите мислят за нас или се отърсваме от бремето да правим това, което „трябва“ да правим според другите.

Картата ни призовава към жизнеутвърждаващо движение и действие, дори да планираме някакво пътуване. Можем да се запитаме има ли нещо, което желаем, за което можем да започнем да планираме и спестяваме? Къде иска сърцето ни да отидем?

През тази седмица бихме могли да отделим време, за да помислим върху тези въпроси, да помислим кои са местата, на които искаме да стигнем и това се отнася не само до дестинация, но и до това какво ни се иска да постигнем в живота. Хубаво е да помислим върху това кои са необходимите стъпки и кога би било най-доброто време да ги реализираме.

Как да разчитаме езика на тялото

Колесницата е карта, която не иска просто да си представим нещата, а наистина да ги реализираме.

Също така обърнете внимание на колесницата. Нали виждате нейната стабилна основа?Картата ни показва, че изграждането на силна основа в себе си може да бъде нашата стартова площадка за успехите. Ето защо седмицата е подходяща за започване изграждането на тази основа, грижейки се за тялото и ума ни по най-добрия начин.

Втората таро карта е Асо мечове. Хубава карта, която символизира силна воля, поставяне на нови идеи, разрешаване на проблеми. Тази карта ни напомня да събудим мотивацията си, за да действаме. Можем да постигнем яснота по важни за нас въпроси. Умът ни ще бъде остър и ще се почувстваме силни в убежденията си, защото Асо мечове е свързано с яснота на ума.

2023-а ще бъде годината на Водния заек

Това е силна карта, символизираща лидерство и индивидуалност. Правим избори и сме уверени в тях. Асо мечове, подобно на Колесницата, подчертава нашата свобода на избор върху собствения ни живот. Под влиянието на тази таро карта ние вече не сме препятствани във възгледа си за себе си и пътя, който искаме да следваме. Знаем посоката, в която да продължим и го правим.

Енергията на Колесницата в подкрепа на нашия растеж, в комбинация с яснотата на Асо мечове, ще направи тази седмица силна за нас. Време е да се освободим от старите модели и да направим онези промени, които сме отлагали до този момент. Време е за повече радост.

Снимки: istock

Коментирай