Свободно време

Повече вещи или повече изживявания?

Канарските острови винаги са добра идея, особено ако ви липсват слънцето и топлото време

18.11.2022г. / 14 00ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Пътуването е може би единственото нещо, за което даваме пари, а ни прави по-богати.

По-студените месеци се явяват перфектното време за пътуване и осъществяване на мечтите ви, свързани с по-далечни дестинации.

Цените, от друга страна, също са изгодни, особено до екзотичните дестинации, каквито обикновено се търсят по това време. Именно те изкушават с топло време (в противовес на виелиците по нашите ширини) и с възможности за почивка като никоя друга.

Добрата новина е, че лесно можете да организирате пътуването си през есента и зимата, ако планирате разумно и се възползвате от предимствата на онлайн платформа за пътуване като eSky.bg. Тя позволява лесно да сбъднете мечтаните си пътувания и то в бюджетен вариант.

Слънчева екзотична почивка наблизо или на другия край на света?

Канарските острови винаги са добра идея, особено ако ви липсват слънцето и топлото време. Те са идеална дестинация през зимните месеци, когато очароват с невероятните си гледки и богатите възможности за почивка. Испанският архипелаг, разположен в Атлантическия океан, наричан още „Щастливите острови“, ще ви позволи да се откъснете от мразовития зимен пейзаж. Плажове, природни забележителности, забавление до зори – това са само част от възможностите, които мястото предлага.

Тайланд в Азия от друга страна е по-далечна дестинация, но също толкова очарователна. Тайланд се смята от мнозина за една от най-атрактивните екзотични дестинации, където ви очакват не само слънчеви плажове и вкусни коктейли, но и безкрайни опции за забавление и нови изживявания. Без значение дали обичате историята, плажуването, природните резервати или пък пазаруването – Тайланд може да ви предложи от всичко в изобилие.

Каквото и да изберете, можете да сте сигурни, че сте инвестирали средствата си и времето си в изживяване, което ще остане задълго в спомените ви, а и в разказите ви.

Коментирай