Свободно време

5 зодии, които ще са щастливи в любовта през 2023

Вижте на кои зодии любовта ще се усмихне през новата година

10.01.2023г. / 11 06ч.
Нина Иванова
Снимка: istock

Снимка: istock

2023-а вече започна и сме нетърпеливи да разберем какво ще ни донесе като емоции и преживявания във всякакъв аспект. След като разбрахме кои ще са късметлиите тази година, кои зодии ще се радват на финансово благополучие, дойде моментът да научим за кои зодии годината ще мине под знака на любовта.

Ето ги петте късметлии в романтичен план:

Овен

Представителите на зодия Овен може би ще изживеят голяма промяна в любовния си живот през тази година. Но това, което е по-важно е, че ще се научат да обичат най-важния човек в живота си – самите себе си. Овните ще започнат да се вслушват повече във вътрешния си глас и в това какво искат да им се случи. А това ще им помогне да имат по-хармонични отношения с партньора и да не изискват прекалено много, но и да не се задоволяват с малко. Ще търсите баланса, скъпи Овни, и вероятно ще го намерите, стига да проявите търпение.

Възможно е да започнете нови връзки, които да ви направят щастливи и удовлетворени. За мнозина от вас се очертава година на флирт, забавления и емоции. Не се бавете, а започвайте отсега и най-важното е да не чувствате угризения, защото животът ни е само един и го живеем сега. Наслаждавайте му се.

Любовен хороскоп за 2023

Рак

Обвързаните представители на тази зодия ще се чувстват близки с партньорите си още от началото на годината. С течение на времето отношенията ви ще са все по-романтични, нежни и чувствени. Отдайте се на емоциите и се радвайте на любовта си. Тази година е ваша! Чувствата ще ви завладеят до степен, в която ще ви е трудно да сте разделени с партньора, дори и за няколко часа. Тези паузи ще ви правят неудържими в момента, в който се видите и ще се радвате на компанията си. Правете роднините и приятелите си съпричастни на тази великолепна емоция и споделяйте време и с тях. Нека усетят вашето щастие и да бъдат щастливи за вас!

Възможно е някои представители на зодия Рак да получат или да направят предложение за брак.

Необвързаните също няма да скучаят. Очакват ги вълнуващи срещи, интересни предложения, много флирт, а защо не и нещо по-сериозно? Важно е да бъдете освободени от всякакви очаквания, планове и предразсъдъци. Оставете се по течението и очаквайте неочакваното.

Между април и юни е много вероятно да срещнете човек, който ви привлича неудържимо. Венера ще изсипва върху вас цялата си благодат и ще ви помогне да намерите подходящ партньор.

Какво ви очаква през 2023 според числото на живота ви

Лъв

2023-а определено ще е вълнуваща за представителите на зодия Лъв. Новата година ще ви донесе и нова любов, скъпи Лъвове. Може да е в лицето на нов партньор или пък досегашната ви връзка да тръгне в нова посока, но любовта за вас ще се промени и това ще е само в положителна посока. През първите няколко месеца от годината ще се къпете в емоции и интимност. Най-голямата промяна обаче може да очаквате през летните месеци, и то най-вече през юли. След този месец възприятията ви за вас самите, за отношенията ви с партньора, за това какво искате и какво можете да очаквате ще претърпят промяна и ще погледнете с нови очи на връзката си.

До настъпването на зимата може да има вълнения и дори конфликти с партньора, но към края на годината всичко ще се подобри и ще се радвате на много по-стабилна връзка. Това ще се дължи основно на вашите усилия и на равносметката ви за живота и отношенията с партньора. Ако знаете какво искате и къде да стигнете, нищо няма да може да ви спре по пътя на сбъднатите мечти в любовта.

Везни

Скъпи Везни, в любовта през тази година вие ще сте сред отличниците. Връзките ви ще се радват на хармония и романтика. Тези представители на зодията, които ценят връзките, ще бъдат особено търпеливи с партньора си. Единствено ще се наложи да бъдете по-внимателни в периода от май до края на юли, когато са възможни леки конфликти с любимия човек. Но запазите ли самообладание, те ще бъдат преодолими. Дори е възможно тези временни противоречия помежду ви да разгорят нова страст в отношенията и да изживеете ренесанс във връзката си.

Като едни от късметлиите в любовта през новата година, Везните, които все още не са обвързани, ще имат възможност да се запознаят с интересни хора. Много е възможно да открият любовта в лицето на човек, близък до техни роднини или приятели. Може да е неочаквано да откриете любовта по такъв начин, но със сигурност ще е вълнуващо преживяване.

През април ще е най-подходящият период да разкриете чувствата си смело, ако все още не сте го направили. Случи ли се тогава, може да разчитате на добра дългосрочна прогноза за вашата интимна връзка.

Водолей

Любовта ще е в центъра на всичко за вас тази година, скъпи Водолеи. От самото начало на годината ще усетите прилив на емоции и това ще продължи дълго за вас. Ще сте фокусирани върху себе си и желанията си, както и върху взаимоотношенията с партньора.

През пролетта, когато Марс и Венера ще имат транзит във вашия седми дом на връзките, това ще ви даде тласък да преследвате още по-силно желанията си и да сте настоятелни в исканията към партньора. През лятото обаче всичко, което сте постигнали и за което сте се борили, ще бъде подложено на изпитание и ще трябва да докажете чувствата си, както и партньорът ви също ще е изложен на предизвикателства. Ако усетите проблем и назряващ конфликт, говорете, общувайте, не спирайте да комуникирате с партньора и това ще се отрази благоприятно на връзката ви. Към края на годината ще усетите голяма промяна в себе си, доза самочувствие и ще разберете, че знаете много повече за себе си и за това какво искате да постигнете. Възможно е да осъзнаете, че партньорът ви не е това, което искате и ще направите постъпки за промяна на отношенията, но това ще е само във ваша полза.

Коментирай