Свободно време

Тест: Кое новогодишно желание ще ви се сбъдне?

Вижте какво е приготвила съдбата за вас

14.12.2022г. / 10 51ч.
Мария Василева
Снимка: istock

Снимка: istock

През последния месец от тази година все по-често се замисляме какво постигнахме и какво искаме да ни се случи. Разбира се, понякога тайно се надяваме на някое малко чудо, което може да дойде в живота ни и да го направи по-добър.

В следващите редове ви предлагаме да помечтаете, да отворите съзнанието си и да позволите на позитивните промени да се настанят в живота ви.

Какво е коледното и новогодишно желание, което за вас ще стане реалност?


Направете този малък тест, изберете карта и вижте какво ви очаква. Да започваме:

Ако сте избрали карта номер 1


Здраве

Може би изминалата година не е била от най-леките за вас, особено що се отнася до здравето. Но както се случва в живота, след лошото винаги идва хубаво. Бъдете сигурни, че всичко негативно е останало зад гърба ви.

Използвайте почивните дни около празниците, за да съберете сили, да си починете качествено и да се заредите с положителна нагласа за живота. Бъдете благодарни за всичко, което се случва в живота ви – и за доброто и за лошото. Приемете, че неприятностите ни дават ценни уроци, които ще са ни от голяма полза в бъдеще.

Ако сте избрали карта номер 2


Късмет

Вие сте от хората, които трябва да работят здраво за всичко, което им се случва. Нищо не идва при вас даром, а по-скоро трябва да си го заслужите. Е, тази Коледа се пригответе късметът да почука на вратата ви. Не се колебайте и приемете този подарък от съдбата. Вие го заслужавате!

Без значение в каква сфера се е развила кариерата ви и личният ви живот, вие ще се радвате на много щастливи случвания през следващата година. Усмихнете се и бъдете с широко отворени обятия.

Ако сте избрали карта номер 3


Любов

Макар и тайно да си я пожелавате всяка година, понякога имате чувството, че вие не заслужавате любовта. Но не и този път! Ако сте във връзка, бъдете готови да преминете на следващото ниво – може би ще ви се предложи брак или пък ще заживеете заедно с вашия партньор?

Ако пък сте „свободен агент“, една неочаквана среща може да преобърне целия ви свят. Допитайте се до интуицията си и вижте какво ще ви посъветва тя. Ако вътрешното ви чувство е положително, хвърлете се в това приключение и вижте какво ще ви донесе то.

Ако сте избрали карта номер 4


Работа

Макар и да се чудите: „Що за късмет е това?“, всъщност вашата натура е точно такава – вечно търсеща, амбициозна и нетърпелива. Макар и да казвате колко много имате нужда от почивка, когато имате възможност за такава, умът ви все е зает с работни задължения. Обичате да сте активни и в това няма нищо лошо.

През следващата година бъдете готови да берете плодовете на всички положени усилия. Заслужавате успех и ще го получите. По пътя няма да сте сами. Имате добри колеги и съмишленици, които с гордост можете да наречете приятели.

Ако сте избрали карта номер 5


Раздяла

Въпреки че тази дума има малко негативно значение, всичко зависи от гледната точка. Говорейки за раздяла имаме предвид „пускане“ и „освобождаване“. Бъдете готови да се разделите с нещо или някого. Това освобождаване до някаква степен е предизвестено. Може би ще напуснете работа или пък ще се разделите с партньора, с когото от доста време нещата не вървят. Вероятно е да бъдете предаден от човек, който е много близък за вас. Нека съдбата се окаже най-добрият ви съветник и тя ви покаже какви действия да предприемете.

Каквото и да стане, бъдете сигурни, че е за добро. Вярвайте в себе си и излезте от ситуацията с високо вдигната глава.

Снимки: istock

Коментирай