Свободно време

Годишен хороскоп за 2023 за всички зодии

Очаква ни динамична и много вълнуваща година

30.12.2022г. / 14 06ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Близнаци

Контактите ще са твърде интензивни през първите няколко месеца на годината. Интересното е, че ще са предимно на международно ниво, ще са свързани с чести пътувания и може да се окажат убедителна причина за усвояване на нов или на още един чужд език, ако вече си служите с един.

С течение на времето инерцията ще започне да намалява и през втората половина на годината бизнесът и професионалните ангажименти ще отстъпят място на семейството и развлеченията.

Нерядко ще попадате в сложни ситуации и основното условие да се справите с тях е да запазите присъствие на духа. Следвайте максимата, че емоциите са лош съветник.

5 зодии, които са големи съблазнители

Рак

С малко повече смелост и доза инициатива бихте могли да превърнете хобито си в източник на приходи. От вас зависи да развиете собствен бизнес, правейки нещо, което ви харесва и то още през първата половина на годината.

До края на юни финансовото ви положение ще е сравнително стабилно. След това ще има периоди на спадове и възходи и ако се научите да приемате неуспехите като нещо естествено, ще се справите със затрудненията.

Ще се увеличи броят на новите семейства, в които участват представители на вашия знак или на тези, които ще станат родители.

Ако обаче семейният ви живот преминава през кризисен етап, не бързайте да се разделяте и развеждате. Съвсем скоро ще установите, че решението ви е било прибързано, погрешно и напълно излишно.

Кои зодии ще имат повече пари през 2023?

Коментирай