Свободно време

Годишен хороскоп за 2023 за всички зодии

Очаква ни динамична и много вълнуваща година

30.12.2022г. / 14 06ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Основните тревоги и преживявания ще са свързани с бизнеса и професионалните ви изяви. Дори в началото на годината да ви се стори, че условията, при които работите са неудовлетворителни, не бързайте да търсите нова работа. През втората половина на годината ситуацията драстично ще се промени и то в предпочитаната от вас посока.

Решенията тип „джаста-праста“ ще се окажат повече от вредни и ще ви върнат „в първи клас“. Действайте обмислено, целенасочено и отчитайки обективната обстановка, ако не искате да загубите не само работата и позициите си, но и други финансови и материални придобивки.

Мислете за последствията двупосочно: как ще се отразят в перспектива не само на вас, но и на близките ви.

3 зодии, склонни да забиват нож в гърба

Дева

Първо правило, с което е желателно да започнете 2023-а година – не навлизайте в чужда територия и не се окичвайте с чужди лаври. Нарушите ли го, ще преживеете отново някои неприятности от миналото, които все още даже не сте успели да забравите.

И обратно, поставите ли си постижими и реални цели, придържате ли се към правилата, преценявате ли обективно личните си възможности, то бъдете сигурни, успехът ви е „в кърпа вързан“.

Занимавайте се само с дейности, лишени от какъвто и да било риск. Не взимайте заеми и бързи кредити, ако не сте наистина притиснати от обстоятелствата да го направите. Дългът ви ще започне да расте с шеметна скорост като втасало тесто.

През втората половина на годината е възможно да получите приходи от наследство, рента или инвестиции, направени в предишни периоди.

Спазвайте правилата, за да избегнете неприятни срещи с държавната администрация.

В края на годината са възможни тревоги в семейството.

Любовен хороскоп за 2023

Коментирай