Свободно време

Годишен хороскоп за 2023 за всички зодии

Очаква ни динамична и много вълнуваща година

30.12.2022г. / 14 06ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Постарайте се да се придържате към първоначалните си планове и да не ги променяте в последната секунда.

Формулирайте ясно задачите си още в началото на годината и подгответе грижливо изпълнението им. Ако се наложи да работите по-дълго, по-старателно или да вложите усилия, за да научите нещо ново, то направете го без никакви уговорки и без да се съмнявате в себе си.

През първите месеци ще пътувате по-често, контактите ще са увлекателни, приходите ви ще са стабилни и е възможно да смените жилището си.

През пролетта промените ще засегнат професионалния ви статус. Ще се натъкнете на затруднения и за да се справите, ще се наложи да създадете собствен екип. Проявите ли решителност, ще реализирате целите си по-бързо, отколкото можете да си представите.

Избягвайте дългосрочните инвестиции и не се заемайте с изпълнението на продължителни проекти. Резултатите ще се разминат с очакванията ви.

Знаци, че мъжът Стрелец се е влюбил във вас

Козирог

Настъпи очакваният момент, в който „да хванете бика за рогата“. Набележете основните желания и започнете да ги реализирате внимателно, сдържано и без излишен шум.

Намалете разходите. Не отказвайте помощ, но и не се превръщайте в изпълнители на чужди замисли.

До края на април са възможни леки неприятности на работното място, които могат да ви подтикнат към търсене на нова работа, но ако не сте напълно убедени, че е нужно, по-добре не напускайте. На новото място, ако предположим, че успеете да намерите, ще се окаже, че сте се вкарали в схемата „от трън, та на глог, че е по-висок“.

През втората половина на годината не само ще подобрите професионалните условия, но е възможно и да се преместите в друга държава.

Що се отнася до личния живот, то в социалните мрежи можете да използвате статуса: „сложно е“, независимо дали сте семейни или не.

Защо е лесно да се влюбиш в жена от зодия Козирог?

Коментирай