Свободно време

Годишен хороскоп за 2023 за всички зодии

Очаква ни динамична и много вълнуваща година

30.12.2022г. / 14 06ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Водолей

Тъй като сте оригинални и инициативни, то още в самото начало на годината ще попаднете във водовъртежа на събитията. Каквото и да сте намислили, ще го направите, стига във всеки момент да се занимавате само с една дейност без значение дали става дума за любов, обучение, бизнес или пари. Придържайте се към доказаната мъдрост, че „който седи на два стола, пада на земята“.

Ще се налага да избирате, да правите корекции на целите и начините, да размествате приоритетите, но пък ще постигате сравнително лесни успехи. Във ваш интерес е да не говорите за тях и да не привличате вниманието.

Преодолявайки професионалните проблеми, ще подобрите финансовото си състояние. Следвайте логиката, контролирайте емоциите си и ще намерите най-лесния начин за елиминиране на препятствията.

С много пътешествия ще запомните годината, с много нови хора ще се пресекат пътищата ви, но ако все още не сте семейни, не бързайте да се обвързвате.

3 зодии, които никога не молят за помощ

Риби

Навлизането на Сатурн във вашия знак ще повиши мотивацията ви, а оттам и ефективността.

По-спокоен ритъм на работа ще можете да си позволите в края на пролетта и в края на лятото. През останалата част от годината почти непрекъснато ще се налага да действате „на бързи обороти“ с умерен консерватизъм и стремейки се към синхрон с останалите участници в процесите.

Обстоятелствата ще ви подскажат, че ако не промените някои черти на собствения си характер, то няма как да напреднете, защото ще е все едно, че сами сте си сложили окови на краката и се опитвате да тичате. По друг начин казано, работете върху себе си, вместо да „слагате прът в колелата на успеха“, към който се стремите. Нищо няма да е такова, каквото е било, вие – също.

Житейската ви позиция би могла да се опише само с една дума – умереност. Финансовите ви приходи ще са без промяна, но достатъчни. На работното място напредъкът ви, ако има такъв, ще е пряко свързан с положените усилия.

Разчитайте на себе си, а не на случайни чудеса.

В края на годината промените, които сте си набелязали ще се случат, но отново плавно, без катаклизми и без особени усилия.

Кои са 4-те най-флиртуващи зодии

Коментирай