Хо-хо-хо, скъпи читатели,

Az-jenata.bg ви кани да участвате в коледната ни игра! Условията за нея са много лесни и приятни, а целта е да ви зарадваме и заредим с още по-голямо празнично настроение!

Всичко, което трябва да направите е да последвате страницата на Az-jenata.bg в Instagram и да тагнете един ваш приятел.

16 късметлии от всички участници, тагнали свой приятел, ще получат прекрасни подаръци! Печелившите ще бъдат избрани на томболен принцип.

Какви награди ви очакват?

  • 6 късметлии ще получат страхотен празничен сет - вълнуваща книга и козметичен продукт, осигурени от Babe Laboratorios и Jalupro. Заглавията на книгите са: „Пекарят, който създаваше истории“ – Карстен Хен, „Важният си ти“ – Ема Рийд Таръл, „Гневът и зората“ – Рене Ахдие, „Емоционален детокс“ – Шериана Бойл, „Песента на буревестника“ – Мина Бейтс, „Ледена тишина“ – Рагнар Йонасон. А козметичните продукти, които ще зарадват късметлиите са: Babe Екстра мек шампоан за нормален и чувствителен скалп; Babe Хидратиращо мляко за тяло; Babe Душ Олио; Jalupro Ревитализиращ крем за тяло с хиалуронова киселина; Jalupro Ревитализиращ крем за лице с хиалуронова киселина, витамини А и Е; Jalupro Гел за удължаване и сгъстяване на мигли и вежди.
  • 10 късметлии ще могат да спечелят едномесечна карта за Pulse fitness&spa, като наградата може да се ползва в обектите в София, Пловдив и Бургас.

Какъв е срокът за участие?

 Играта стартира на 16.12.2022 г. и ще продължи до 22.12.2022 г.

На 23.12.2022 г. ще изтеглим 16 късметлии от всички участници, които са тагнали свой приятел и ще обявим печелившите.

Тук можете да посетите страницата ни в Instagram.

Пълните условия на играта може да прочетете тук.