Свободно време

Нумерологична прогноза според нашата лична година

Какво ни очаква през 2023-а според нумерологията

03.02.2023г. / 12 08ч.
Нина Иванова
Снимка: istock

Снимка: istock

2023-а вече настъпи и едно от нещата, които интересуват всички ни е каква ще бъде тя. В глобален план тя може да ни направи участници в големи обществени процеси, в които сякаш всички сме едно, но това не важи за нашите лични преживявания, които са уникални. Именно за тях ще говорим в следващите редове.

Всяка нова година започва с промяна в цифрите, а това създава и вибрационна промяна, която неминуемо се отразява на всеки от нас. Как обаче ни влияе съответната година зависи много и от нашата рождена дата.

Как да изчислите номера на вашата лична година? Много простичко.

Събирате цифрите на вашата рождена дата с числото на новата година.

Например: ако сте родени на 1.01. смятате така: 1+0+1=2.

Към личното ви число 2 добавяте и полученото число от сбора на цифрите на тази година – 2023.

Те се смятат така: 2+0+2+3=7. Числото на тази година е 7.

Добавяте 7 към вашето лично число, като в нашия пример това е 2 и се получава номера на личната ви година – 9.

Целта е всички цифри да се събират, докато се получи едноцифрено число от 1 до 9. След като съберете цифрите на рождената ви дата (без годината на раждане, само датата) и полученото число съберете с числото от сбора на цифрите на 2023 г., а именно 7, ще получите номера на вашата лична година и какво ще ви донесе тя.

Не забравяйте при пресмятането към вашето лично число да добавите и числото за тази година, а то е 7.

* Имайте предвид, че ако сте родени в последните 3 месеца на годината - октомври, ноември и декември, то енергията на 2023-а ще ви влияе от рождения ви ден нататък.

Ако вашата лична година е 1

Честито, вие започвате изцяло нов цикъл във вашия живот. През изминалата година е завършил вашият 9-годишен период и би следвало да сте си направили равносметка за всичко постигнато, на получените житейски уроци, на направените грешки и извлечените поуки, и вече да сте наясно как искате да продължите напред.

Много е вероятно през изминалите 365 дни да сте прекратили отношения с хора, както в професионален план, така и в личен. Може би сте се развели или пък сте преустановили токсични приятелства, но каквото и да е, то вече е зад гърба ви. През тази година ще гледате само напред и ще планирате и посявате семената на новите ви цели и стремежи.

Тази година ще е идеалното време да правите това, което винаги сте искали, но все сте намирали оправдания да не го направите. Сега е времето за действия и бъдете смели! Не е момент да изчаквате и да се ослушвате, а е период на динамика, решителни действия и смелост.

Ще се чувствате заредени с енергия, затова е хубаво да не спирате да спортувате, да сте активни и да се грижите добре за тялото и ума си. Ако не сте активни, скоро ще усетите, че нещо не е наред и не се чувствате добре. Предотвратете подобни усещания още отсега като започнете да се занимавате по-активно със спорт.

2023-а ще е годината, в която започвате нов цикъл, може би нова работа или тотална смяна на попрището. Стартирането на нещо ново изисква самочувствие, затова вярвайте повече в себе си. Ако през изминалата година сте си взели поука от грешките и знаете какво искате, няма от какво да се притеснявате. Изведете живота си на съвсем ново ниво, опитвайте различни неща и най-вече, бъдете смели.

И запомнете, тази година за вас е номер 1, а това означава да поставите себе си на първо място. Във всяко едно житейско поприще, в което досега сте били на по-задна позиция, тази година е моментът да изпъкнете, да застанете най-отпред и да си искате това, което ви принадлежи. Защото заслужавате най-доброто!

Ако вашата лична година е 2

След изминалата година, когато вероятно сте преживели промени, имали сте енергия за много нови проекти, то сега навлизате в период на постепенно забавяне на темпото. Възможно е през годината да се чувствате разкъсани между две посоки и някои от старите ви интереси да се сблъскат с новите.

Важно е да сте мили към себе си, докато интегрирате тези различни енергии – на старото и новото. Емоции няма да ви липсват и на моменти може да се чувствате свръхчувствителни и ще взимате мнението на някои хора твърде присърце. Именно затова е важно да отделяте време да се концентрирате върху собствените си нужди и това, което вие искате, а не другите. Важно е да разберете и да сте наясно какво искате.

За да намерите вътрешния баланс, може да се наложи да очертаете повече граници, да казвате по-често „Не“ и да се научите да получавате и да приемате знания, комплименти, подаръци, съвети, дори и критика понякога.

Важно е да установите дали не разпилявате енергията си, дали давате повече или получавате повече? Дали има области в живота ви, в които смятате, че заслужавате повече, отколкото получавате, и обратното. Има ли области, в които се раздавате повече от необходимото и полезното. Ако се замислите и установите кои са тези житейски полета, от вас зависи да вземете мерки и да ограничите прекаленото си раздаване. Търсете баланса в отношенията – лични и професионални.

През този период интуицията ви ще работи силно, ще я усещате често как ви подсказва. Не я пренебрегвайте, слушайте вътрешния си глас. Йога, медитация, време сред природата и повече разходки ще ви помогнат да намерите вътрешния си глас.

Използвайте това време да опознаете себе си повече и имайте куража да се грижите по-добре за себе си. Двойката привлича връзките, така че е напълно възможно да срещнете нов човек в живота си. Може да не е любовна връзка, а приятелска или колегиална, но ще е връзка, която ще ви помогне да се чувствате по-добре. Но имайте предвид, че преди да обикнете някой друг, трябва първо да обикнете себе си. Ако усещате, че има какво да се желае в тази посока, работете повече върху връзката със себе си.

Ако вашата лична година е 3

Светът ще е вашата сцена през тази година. Тройката е една от креативните години, затова по-малко страхове, а повече смелост ви трябва. По-малко тревожни мисли за бъдещето и повече креативни идеи и проекти трябва да занимават ума ви през следващите месеци. Насочете се към създаване на красивия живот, за който жадувате, а това става най-лесно като просто се наслаждавате на всеки един миг и му се радвате от сърце. Помислете върху това, което ви прави истински щастливи и насочете мислите и действията си именно към тези неща.

Използвайте въображението си, за да осъществите плановете и желанията си, за да построите живота, който винаги сте искали. Не се фокусирайте върху това, което нямате, а върху това, което имате и върху това, което искате да имате. Тази година е много подходяща за бременност, за раждане, за създаване на дом и семейство.

Цифрата 3 носи много силна социална енергия, затова прекарвайте повече време с хора, които ви карат да се чувствате добре и които повишават вибрациите ви.

Тъй като креативността ви ще бъде в апогея си през този период, важно е да бъде демонстрирана. Не пазете идеите си в тайна, а се стремете към реализирането им и споделянето с правилните хора. Концентрирайте се върху дейностите, които обичате да правите. През този период ще срещнете много нови хора, ще се чувствате добре в кожата си, ще сте в позитивно настроение.

Важно е през периода да споделяте на хората около вас как се чувствате, защото емоциите ви невинаги ще бъдат разбираеми за тях. Но преди да го направите, обмислете внимателно думите си, за да не бъдете разбрани погрешно и да не предизвикате конфликт.

Фокусирайте се върху хубавото във вас и в живота ви и неусетно ще повишите качеството си на живот още повече.