Свободно време

Нумерологична прогноза според нашата лична година

Какво ни очаква през 2023-а според нумерологията

03.02.2023г. / 12 08ч.
Нина Иванова
Снимка: istock

Снимка: istock

Ако вашата лична година е 4

След наситените емоции и креативни енергии през миналата година, сега настъпва времето да укрепите положените основи и да оформите детайлите в живота си. Вибрацията на четворката управлява области като дом, семейство, пари и ежедневни дейности. Тъй като четворката създава квадрат, за вас ще е важно през годината да оформите ъглите в живота си и да подготвите сцената за драматичната година на промени, която предстои. Всичко, което можете да направите, за да организирате живота си добре, е редно да го направите сега. Организационните дейности през този период ще ви се получават с лекота, дори и някои малки проблеми в дома или в ежедневието ще можете да решавате лесно.

Този период е добро време да си купите жилище и да оформите своя дом, както и да създадете бизнес, да стартирате нов проект. Важно е да проследите детайлите при всеки един от тези процеси, за да не станат грешки с документи.

Независимо дали ще купувате жилище, ще инвестирате в бизнес или ще се подготвяте за бъдещето си, ще ви бъде от полза, ако сте с повишено внимание относно финансовото си планиране и създаването на стриктен бюджет.

Обърнете внимание на физическото си здраве през тази година – бъдете активни, но и почивайте редовно. Избягвайте преумората. Работете в посока да дисциплинирате себе си, да създадете навици както за редовен спорт, така и за заслужена почивка. Този период ще бъде не само благоприятен за вас, но и ще се чувствате добре, успешни, вдъхновени, силни и стабилни. Това ще е година, в която може да очаквате добри резултати от положените усилия, но без да се главозамайвате. Предстои ви още много работа и ако продължите да укрепвате основите ѝ, тя ще ви се отплати в следващите етапи.

5 зодии, на които ще им върви в любовта през 2023-а

Ако вашата лична година е 5

Подгответе се за драматична и вълнуваща година! През следващите месеци ще имате усещането, че летите, благодарение на много промени и активности в живота ви. След година на усилена работа, сега предстои време за забавления, за срещи с нови хора, за пътувания. Възможно е дори да усетите желание за преместване да живеете на друго място, може би извън страната.

Вашият социален живот ще се разширява, контактите ви ще се увеличават, ежедневието ви ще е наситено от срещи с вълнуващи хора.

Какво е важно за този период – ако някои структури и сфери в живота ви ви ограничават, то сега е моментът да ги разтърсите, може би да се откажете от тях и да потърсите нови хоризонти.
Периодът ще е благодатен за приключения и за пътувания. Ако сте мечтали за някоя дестинация, тази година може би ще осъществите желаното пътешествие!

Тази година ще е за предизвикателства и за сбъднати мечти. Ако сте мечтали за определен курс – кулинарен, езиков или нещо друго, сега е моментът да го започнете. Ще ви върви и ще изпитате огромна наслада от сбъдването на едно желание. Ако пък досега не сте се отдавали на някакво хоби, сега е периодът, в който да го откриете и да му се отдадете в свободното време.

Рисковете през този период са свързани с напрежението от прекалено много енергийни и вълнуващи проекти и преживявания, които ви предстоят. Затова почивката ще е от ключово значение. Вслушвайте се в сърцето и интуицията си, когато ви предстои да взимате решения. Не е изключено да направите и грешки, но това е пътят да научите някои ценни житейски уроци.

Ако вашата лична година е 6

Темата, под която ще мине вашата лична година е баланс. Всички промени и вълнения от предходната година са взели значителна част от вашата емоционалност и сега е времето да се успокоите и да балансирате енергиите. С няколко думи, това ще е година, в която да съхраните тялото, ума и духа си.

През този период на централно място ще са домът и семейството ви. Ваша отговорност ще е да следите как се чувстват те, дали атмосферата е хармонична и дали можете да я подобрите с вашите действия. Обърнете внимание на енергията в дома ви. Годината е добра за промяна, ремонт, освежаване, обновяване на интериора у дома. Дори и съвсем малка, козметична промяна ще е достатъчна, за да обнови енергията и да ви зареди позитивно. Периодът е благоприятен и за промени във външния вид – опитите за отслабване ще се увенчаят с успех, смяната на прическата ще ви подмлади, няколко нови дрехи ще повишат самочувствието ви.

Ако имате някакви здравословни смущения или притеснения, не ги подценявайте, а се консултирайте с лекар специалист. Насочете се към дейности, които ви карат да се чувствате добре – спорт, йога, танци, слушане на музика.

Възможно е през годината да имате допълнителни ангажименти, свързани със семейството ви, но това не означава да обърнете гръб и на своите нужди. Стремете се да има баланс в грижите към другите и грижите към вас самите. Единствено когато се грижите добре за себе си, ще сте полезни и на другите, не го забравяйте.

Тази година е благодатна за среща с потенциален партньор – човек, в когото да се влюбите искрено. Ако вече сте във връзка, бихте могли да добавите доза романтика и да отделяте повече време за любимия човек. Ако ви предстои да взимате важни избори през тази година, уверете се, че вашето решение е базирано на желанията ви и нуждите ви, а не на тези на околните. Фокусирайте се върху любовта и хармонията през тази година и няма да сгрешите.