Свободно време

Астрологична прогноза за годината на Черния Воден Заек за всички знаци

Запознайте се с годишната прогноза за знаците от китайския хороскоп

18.01.2023г. / 16 03ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Маймуна

Какво предстои:

  • Неприятности по време на пътуване, които ще избегнете, ако игнорирате случайните запознанства;
  • В края на пролетта и началото на лятото е вероятно да създадете вълнуваща и страстна любовна връзка, която изцяло ще промени динамичния ви стереотип;
  • Основен източник за повишаване на приходите ви ще се окажат творческите занимания, независимо дали са професионални или любителски.

Препоръки и очаквания:

Може да промените работното място в началото на годината, но независимо от доброто ви представяне, повишение на новото работно място ще получите едва в края.
С каквато и работа да се заемете, ще се справите по най-блестящия начин и ще спечелите одобрението на останалите членове на екипа. Напредъкът ви ще е свързан с рязко повишаване на отговорностите. Планирайте ходовете си, мислете бързо и действайте по правилата. Заобиколните пътища ще се окажат неефективни. Решавайте проблемите поединично, гонитбата на „два заека едновременно“ е погрешна тактика.

Петел

Какво предстои:

  • Много е вероятно да промените семейния си статус;
  • Ще разполагате с възможности за стартиране на собствен бизнес;
  • Ще подобрите битовите условия, при които живеете, правейки ремонт, купувайки нова техника или премествайки се на по-удобно място.

Препоръки и очаквания:

Поддържайте коректни отношения с хората от обичайното си обкръжение и по възможност не участвайте в разискването на спорни теми, може умишлено да ви въвлекат в интрига.
В случай, че се стремите към лидерска позиция ще я получите, но ще са ви нужни много усилия и старание, за да докажете предимствата си. Финансовото ви положение ще е стабилно, ако се въздържате от неотговарящи на възможностите ви скъпи покупки и не взимате заеми не само от кредитни институции, но дори от приятели и роднини. Веднъж влезете ли в „спиралата на заемите“, трудно ще се измъкнете от нея.

Куче

Какво предстои:

  • Разширяване на контактите и то предимно на неформалните от тях;
  • Придобиване на нов, допълнителен опит в предпочитано направление – формално или неформално;
  • Подобряване на професионалния статус, но на същото работно място;
  • Постигане на повече доверие и хармония в семейните отношения, забравяне на разговорите за раздяла.

Препоръки и очаквания:

Допълнителни приходи ще получите от специфичните си умения и сръчност, от хобито или практикуване на някакъв занаят.
Разширяването на контактите ще ви даде възможност за разширяване на кръгозора, проявете адаптивност към новото. Затрудненията ще са свързани предимно със субективни, отколкото с обективни фактори. Отстоявайте позициите си мотивирано и не допускайте навлизане в личната ви територия.

Свиня (Глиган)

Какво предстои:

  • Напредък в служебната йерархия, благодарение на личните ви умения;
  • Създаване на нова или укрепване на съществуващата любовна връзка;
  • Увеличаване на личната ви популярност сред различни неформални групи – съседи, членове на клубове и организации, които ще ви изберат за личен представител.

Препоръки и очаквания:

Напредъкът ви ще е толкова по-бърз, колкото сте по-отдадени на работата си.
Освен за натрупване на опит, отделете време и за повишаване знанията си и усвояване на нови умения, ще са ви нужни през втората половина от годината. В социалния си живот залагайте не само на професионализма, но и на другите присъщи за вас качества като чувство за хумор, привлекателност, решителност и логика.

Коментирай