Свободно време

4 зодии, които обичат да преследват в любовта

Постигането на целите в любовта е всичко за тях

08.02.2023г. / 07 18ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Рак

Ракът е болезнено романтична и нежна душа. Той може да изглежда леко резервиран в началото, но науми ли си, че ви харесва, ще направи всичко възможно да ви спечели. Ракът е много всеотдаен. Той показва любовта си като прави жестове, обгрижва, превръща ви в централен обект в личния си свят.

5 зодии, които ще са щастливи в любовта през 2023

Тази зодия е много интензивна в отношенията си към човека, когото обича. Ако преценят, че сте сродната им душа, от което реално имат дълбока нужда, Раците ще ви накарат да се чувствате като принцеса, дори кралица. Очарователни в нежността си, Раците са много грижовни, топли, чувствени и надеждни.

Склонността им да преследват обаче много често ги кара да изглеждат леко маниакални. Ако в любовта не им се получи, могат да изпаднат в депресия и тъга, която ги кара да се затворят, защото са дали всичко от себе си, а не са успели да покорят човека, към когото изпитват чувства. Дори след провал във връзката Раците са склонни да продължат да опитват да се борят за вас.

Зодиите, които никога не си пасват в любовта

Скорпион

Скорпионът не само влага цялото си емоционално същество в преследването на обекта на любовта си, но дори се фиксира в това свое желание да покорява. Управляващата планета на тази зодия е мистериозният Плутон, който е известен с интензивността си.

Скорпионите искат да знаят всичко за половинката си. Няма да ви оставят на мира, докато не им разкажете всичко за миналото си, всичките си тайни, съкровени желания, мисли.

Трите най-упорити зодии, които постигат всичко

Скорпионите са много страстни, романтични и обгрижващи, дори задушаващи в някои случаи. Те имат склонност към притежателно поведение, което може да отблъсне някои хора, тъй като това ги кара да се чувстват притиснати. Скорпионите имат една негативна склонност да прекаляват с претенциите си към половинката, след като са успели да я покорят.

Коментирай