Свободно време

Забавни идеи за моминско парти

Изненадайте приятелката си със селекция от любими песни

29.01.2023г. / 06 09ч.
Мария Василева
Снимка: istock

Снимка: istock

Човек и добре да живее, рано или късно... се жени. Е в нашия случай – човекът е най-добрата ни приятелка, която се омъжва. В главата ни веднага нахлуват куп луди идеи, с които да я изненадаме за моминското ѝ парти, но дали те са достатъчно интересни? Ако и вие сте поставени в същата ситуация, предлагаме ви няколко хрумки, с които можете да направите най-специалния ден на вашата приятелка още по-хубав. Ето ги и тях:

Забавни значки

Можете да закичите целия си "екипаж" със забавни значки. Те могат да бъдат оформени като розови чашки за вино, а на тях да има малки забавни текстчета. Например: „Пияна от любов“, или пък „Да пийнем за здраве“. Можете да си поръчате и готови такива, но пък много по-бюджетен вариант е да си ги изработите сами от кадастрон, надписите да направите с тънък маркер, а контура на чашката да очертаете с брокатен химикал.

Помислете за декорацията

Ако партито ще се проведе у вас, можете да помислите за подходяща декорация – балони, висящи гирлянди, знаменца, пинята… Тези парти артикули ще намерите във всеки по-голям магазин, при това те няма сериозно да нарушат бюджета ви. Наистина ще се учудите как толкова малки детайли могат да променят визията на вашия дом и да настроят всички за парти.

Никога не казвайте това на една булка

Надписи „булка“

Ако не можете да намерите надпис „булка“, можете да си го изработите сами, при това почти за без пари. Необходими са ви само няколко листа от цветно блокче. Очертайте с контур всяка една от буквите, след това я изрежете. Залепете я върху бял блоков лист. От близката железария купете дълго парче канап. Подвийте листа в горната част и го залепете към канапа. Накрая ще получите надпис с красиво наредени букви. Развихрете въображението си и направете каквито пожелаете надписи.

6 звездни прически, които са идеални за сватба

Наемете си вила

Ако сте склонни да похарчите малко повече, вместо да резервирате стаи в скъп хотел, можете да отседнете в частна вила или къща. В повечето случаи ще можете да наемете целия имот за сума, която в хотел бихте дали за две стаи. Ако пък партито е лятно, можете да потърсите вила с басейн. Забавлението с момичетата ще е гарантирано!

Грешки със сватбения грим, които много булки допускат

Наемете професионален фотограф

Ако искате красивите спомени да останат и незабравими, наемете професионален фотограф, който ще ги материализира в снимки. Често пъти мислим, че ще успеем да запечатаме всички моменти в телефона си, но когато партито започне, едва ли ще ни остане време за това. Не е нужно да плащате хонорар за цялата вечер – нека фотографът заснеме 15-20 кадъра на подходяща локация. Ще видите, че инвестицията си заслужава.

10 неща, които да направите след като се сгодите

Помислете за облеклото и аксесоарите

Можете да зададете дрескод за партито. Например всички шаферки да са в черно, а пък бъдещата булка в бяло. Не е нужно да сте облечени с еднакви рокли, достатъчно е като за начало цветът и дължината им да са еднакви. Допълнете стайлинга със сладки шаферски диадеми или пък значки.

Теми, които сгодените двойки задължително да обсъдят

Наемете си лимузина или парти автобус

Ако искате моминското парти да остане наистина запомнящо се, наемете си лимузина или парти автобус. Няма нищо по-добро от женска компания, шампанско и луксозен автомобил! Сипете си любимия коктейл и се пригответе за едно наистина лудо изживяване!

Подберете музиката

Ако правите моминското парти на най-добрата си приятелка, няма как да не знаете кои са любимите ѝ парти хитове. Вероятно повечето от тях са свързани с ваши любими и мили спомени. Изненадайте я и направете селекция, която ще настрои всички за луд купон.

Как да скрепим приятелството в брака?

Посетете йога клас

Ако вие и вашите приятелки не сте почитателки на щурите партита, погрижете се за доброто си настроение по друг начин – организирайте си частен йога клас с любимия си инструктор по йога. Медитирайте, а след това можете заедно да посетите някоя чайна, където да опитате нови и интересни чайове.

Коментирай