В XXI век, когато едно момиче срещне едно момче обикновено се получава…разминаване. Пламъкът се разгаря единствено в социалните мрежи, но бързо загасва, докато и двамата чакат другият да направи първата крачка.

В „Изгори ме“ DIA разказва истинските истории на модерните връзки. Изпълнителката влиза в различните образи на съвременната жена, за да разбере, че нейната супер сила е да бъде водещата в любовта. „Изгори ме“ е съвет по ноти – отсича DIA – Истината е, момичета, че принцът на белия кон е само в приказките, а в реалността – никога не идва. Във времето, в което живеем мъжете станаха по-недоверчиви и се превърнаха в половинката, която ревностно пази сърцето си. В страстна връзка влиза само онази жена, която има смелостта да признае чувствата си, да изгори в тях, да направи първата крачка и да вземе кормилото на любовта в свои ръце“.

В личен план DIA споделя, че е от онези щастливки, открили вярната формула с точната половинка. В професионален план обаче, младата изпълнителка винаги е готова за риск.

В новата си песен „Изгори ме“, създадена с подкрепата на НФ „Култура“, DIA за пръв път работи със супер популярния хит мейкър Денис Попстоев. Известен с работата си за някои от най-големите имена в музиката, Денис признава, че и за него проектът с DIA е необичаен ход.

„Изгори ме“ е първи опит на Попстоев да работи в емблематичния стил на певицата. И двамата се обединяват около максимата, че предизвикателство е не да придадеш модерно звучене на фолклора, а да запазиш неговата автентичност, в модерен звук. Тандемът активно действа по детайлите в песента, създавайки заедно музиката. DIA е автор на текста и мелодиката, а Денис добавя майсторския аранжимент.

Финалният щрих към готовия хит добавя и интересното видео. В главната роля влиза нейно величество модерната жена, изградена вълнуващо от цял отбор визуални криейтъри. Цялостната концепция около клипа е на момчетата от Whiteshadows Pictures. Визуалният отбор усеща посланието в текста на „Изгори ме“ – смелите момичета винаги са крачка пред другите – и го вписва завладяващо в кадрите.