Свободно време

Изберете си египетска картина и вижте какво ви очаква

Един забавен тест

14.02.2023г. / 15 02ч.
Михаела Лазарова
Снимки: istock

Снимки: istock

Още от древността хората са искали да надникнат в близкото бъдеще и да узнаят какво ги очаква. Гадаели са с карти, камъни, символи, по звездите и други. Днес човек е не по-малко любопитен за това какво е приготвила съдбата за него. Ако и вие искате да разберете, за вас е този забавен тест. Изберете си египетска картина и вижте какво ви очаква.

1. Богинята Изида

Нейните гърди са символ на женственост и дори на майчинство, но това не означава непременно бременност, а това, че сте жертвоготовна и грижовна личност, която понякога дори „задушава“ любимите си хора. Изборът ви на картина разкрива, че ви очаква период на плодородие, просперитет, растеж и развитие във всички сфери на живота.

Картината с богинята разкрива, че сте витален, щастлив човек и също така показва просперитет и късмет като награда за вашата упорита работа. Ако случайно сте потънали в тъмни мисли, то това скоро ще се промени и оптимизмът ви ще ги разсее.

Какво послание ви носят вашите ангели пазители според датата ви на раждане

2. Бог Анубис

Той е господар на мъртвите, защитник на душите и тайните. Анубис е известен също като водач, тъй като той води душите към вечен покой или наказание за дела, извършени докато са били живи. Какво означава изборът ви? Ако сте склонни към зло и вършите лоши неща, то не очаквайте положителна награда от Вселената.

Но ако сте човек, който се стреми към добро и имате голямо сърце, в живота ви очакват щастие и благополучие.

Бог Анубис ви учи да преценявате какво ви очаква в живота и да виждате светлата страна на нещата. Знаете, че всяко действие има последствия, но вашите инстинкти ще ви помогнат да намерите баланс и хармония.

Законът на привличането – как да го използваме?

3. Луна

Луната има голямо влияние както върху природата, така и върху хората. Според древните митове тя има силата да трансформира хората, като насърчава най-лошите им страни.

Изборът на тази картина означава, че вашата страст се развива и расте, както и вашата ревност, и то не само към партньора, ако имате любовна връзка. Ако изпитвате неприязън към някой човек, тя ще стане още по-силна под влиянието на тази карта.

Но Луната ви напомня да мислите внимателно и да не бързате при взимането на решения. Бъдете търпеливи, за да видите резултатите от работата си, защото ще има такъв и той ще ви удовлетвори. Луната също предупреждава за предателство и неискрени хора, които се обръщат към вас със скрити мотиви. Тук интуицията ще ви помага.

20 въпроса, които премахват негативните мисли

4. Триумф

Изборът ви на картина разкрива, че е настъпил край на някаква битка и вашето триумфално завръщане. Може би сте преминали през труден период, с много сълзи и отчаяние. Не сте намирали радост в нищо, изпитвали сте силни страхове. Но изборът ви на картина показва, че краят на лошия период е близо и в живота ви ще настъпят по-светли моменти на щастие и финансов успех. Не позволявайте на никого да ви пречи, да ви кара да се съмнявате в себе си. Вие сте силни, а за талантите ви е време да бъдат разкрити.

Коментирай