Свободно време

4 зодии с лош темперамент

Вижте дали вашата е сред тях

16.02.2023г. / 13 47ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всеки ден е различен за нас. Понякога имаме хубави, други пък са по-напрегнати и критични. Според това какви емоции имаме, се определят и нашите реакции. Когато забележим човек, който ни допада или пък не толкова, все по-често питаме „Каква зодия си?“. Да, зодиакалният знак може донякъде да повлияе на нашия темперамент и да ни направи приятна компания или не чак толкова.

Ако се чудите кои зодии са с най-лош темперамент, вижте в следващите редове.

Овен

Овенът е известен с това, че е импулсивен и агресивен. Родените под този зодиакален знак са конкурентни и лесно се разочароват, ако нещо не се случи според плановете им. В ситуации на конфликти могат да реагират гневно. Обикновено не са търпеливи, често проявяват критика към другите. На моменти може да са егоистични и да не дават много от себе си в работата или любовната връзка.

3 зодии, склонни да се женят по-късно в живота

Рак

Раците са емоционални и чувствителни, лесно се разстройват. Склонни са да действат прибързано и под въздействието на емоции. Известни са с това, че са големи манипулатори и често обичат да вменяват чувство на вина в другите, особено в конфликтни ситуации. На моменти могат да бъдат песимистични и подозрителни към другите. По време на спорове могат да са избухливи, без значение с кого водят спора. Обичат другите да се съобразяват с тях.

4 зодии, които обичат да преследват в любовта

Лъв

Още един представител на зодиака, който има лош темперамент е Лъвът. Той може да има проблеми със запазването на спокойствие, като това се дължи на неговата силна природа. Дори малките неща са в състояние да нарушат комфорта и спокойствието му.

Свързани статии

Ако го провокирате, няма значение дали се намирате на обществено място или не, Лъвът ще защитава интересите си яростно. Трудно прави отстъпки и държи да се уважава думата му. Понякога е твърде потаен и докато си мислим, че всичко е наред, той ни изненадва с кардинално решение.

Скорпион

Скорпионите са напористи и яростни. Те може би са най-потайните в зодиака. Когато нещата не вървят според желанията им, не само че се ядосват, но стават и много отмъстителни. Често налагат мнението си, критикуват. Когато имат изблици на гняв, много е вероятно да крещят и да чупят предмети. Рядко виждат грешката в себе си или ако отбележат, че и те са допринесли нещо да не върви както трябва, винаги ще извъртят ситуацията така, сякаш са били принудени да действат по този начин. В любовта са склонни към изневери.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 1 година )
2 rate up comment 0 rate down comment
Не съм чак такъв иди ( преди 1 година )
въпреки, че съм скорпион. Да трудно е да се живее с мен и в същото време е изключително лесно. Никога не съм потаен. Каквото на сърцето, това и на устата. Никога не отричам вината, никога не се крия като мишка! Никога не чупя предмети и винаги защитавам подчинените си, защото скорпионите сме екипни играчи, а не егоисти! Изневерите са наше амплоа, но там всичко се свежда до чук- чао!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар