Свободно време

Дичо пусна нова песен, подготвя албум и юбилеен концерт

„И след съня“ е новата песен на изпълнителя с уникален глас

17.05.2023г. / 11 51ч.
Михаела Лазарова
Дичо пусна нова песен, подготвя албум и юбилеен концерт

„И след съня“ е първата песен на Дичо за 2023 г. и последната избрана, за да влезе в лимитираната хит селекция към предстоящия му албум. Песента е всичко, което очакваме от певеца с кадифен глас: изпълнена с мелодия, със силен текст, завладяващо видео и виртуозно изпълнение.

„Всъщност това не е песен, която направих на един дъх. Напротив.-споделя Дичо – „И след съня“ изиска много време и внимание, защото целият ѝ vibe е посветен на нещо изключително важно. Пее се за онази чувствена необходимост да доказваш на любимата жена-всеки един момент, всяка една минута – че я обичаш, че е точната, че е единствената…че е повече от морето, вълните, небето...“

Дичо създава музиката, а за въздействащия текст и аранжимента го подкрепят Жана Живкова и Иван Йорданов – Чери.

Посланието на „И след съня“ впечатлява една от най-красивите танцувални двойки в България – държавните шампиони по латиноамерикански танци Васил Павлов и Таня Балтова (КСТ „Бургас75“) и те се включват като главни герои във видеото. Под режисурата на Радостин Събев – Шошо, в изящен ритъм танцьорите разказват историята на една бурна любов. Музика, текст и визия показват как ако едни чувства са достатъчно истински, отново ще се изградят от счупените парчета любов.

                                                                 И СЛЕД СЪНЯ

                               Дичо – И След Съня (Official Video 4K, 2023) – YouTube

Със сигурното хит начало за сезона Дичо прави анонс към още по-силни музикални събития, планувани до края на годината. Изпълнителят събира едни от любимите си песни, за да ги подреди в лимитирана селекция към нов албум. На 30 ноември, точно в навечерието на рождения ден на изпълнителя, феновете може да очакват промоцията на албума, както и грандиозен юбилеен концерт на Дичо.

 

Коментирай