Свободно време

Богдана Карадочева и Стефан Димитров с концерт в Античния театър на 7 август

Първият специален гост е победителят в шоуто „Като две капки вода“ Владимир Михайлов

22.05.2023г. / 13 27ч.
Мария Дуковска
Снимка: Коко Кръстев.

Снимка: Коко Кръстев.

„Заприличали сме на хора,
които вечно си губят ключа.
Няма да го намерим скоро.
Още сме безнадежден случай“

Този рефрен от хита „Безнадежден случай“ на Богдана Карадочева и Стефан Димитров е мото на предстоящия концерт, озаглавен „Безнадежден случай“ на 7 август в Античния театър в Пловдив.
Спектакълът връща на сцената две от емблематичните имена на българската популярна музика – певицата Богдана Карадочева и композиторът Стефан Димитров.

Житейският и творчески тандем са избрали за мото един от хитовете си „Безнадежден случай“ по текст на Миряна Башева и музика на Стефан Димитров.

Разбира се, че заглавието е шега, все още ставаме за сцена! Който не вярва, да дойде да се убеди на живо на 7 август в Пловдив“, каза Стефан Димитров.

За него и Богдана Карадочева правенето на концерт не е самоцел, а добре обмислен творчески ход.

Преди две години Карадочева и Димитров, издадоха биографична книга със същото заглавие, която се радва на голям успех. По време на представянията из страната публиката настоявала за концерт.

Много наши приятели и почитатели през годините ни молеха да направим концерт, но за нас беше важно да подберем подходящ репертоар, да се убедим в смисъла от подобно начинание и да намерим точните партньори“, добави Богдана Карадочева.

Идеята за концерта се ражда преди няколко месеца.

Искаме да бъде едно шоу с приятели и музика. Подбрали сме най-големите ни хитове като „Дано“, „Иване, Иване“, „Самотен ловец е сърцето“, за си прекараме добре на 7 август. В концерта ще има много изненади и специални гости, за които ще разбирате поетапно“, допълни Стефан Димитров.

Първият специален гост е победителят от последния сезон на телевизионно  музикално шоу „Като две капки вода“ актьорът музикант Владимир Михайлов. Впечатлен от представянето му през целия сезон, композиторът Стефан Димитров обяви вчера в ефира на НОВА , че го кани да бъде част от спектакъла и му подарява своя песен.

Владимир Михайлов спечели музикалното риалити с песента на Димитров „Болката отляво“, която е в репертоара на Васил Найденов.

Кои са следващите гости и приятели, които ще излязат на една сцена с Богдана Карадочева и Стефан Димитров на 7 август в Античния театър в гр. Пловдив се очаква да разберем в началото на юни, казаха организаторите.
 
Билети за концерта „Безнадежден случай“ са между 30 и 100 лева и са вече в продажба на:
https://www.eventim.bg/bg/bileti/beznadezhden-sluchay-koncertt-plovdiv-ancient-theatre-612164/event.html

Коментирай