Свободно време

Седмична таро прогноза за 12 – 18 юни

Освобождаваме се от минали товари

12.06.2023г. / 16 07ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за новата седмица са Тройка мечове и Любовниците (Влюбените).

Първата карта в таро гаданието е Тройка мечове. Когато тази карта се появи, тя често сочи към разбито сърце, мъка или предателство, меланхолия. Емоциите са тежки, но преодоляваме разочарованието си. Те биха могли да се дължат на скорошно събитие или нещо, за което сме се придържали известно време. Как можем да разрешим всичко това? Да си дадем време и да приемем емоциите си. Разочарованието няма да изчезне веднага, но приемайки емоциите си, те ще се разсеят.

Изберете палма и вижте какво лято ви очаква

Когато се изправим пред ново осмисляне на това как се чувстваме, можем да намалим страха и объркването си, можем да работим с енергията и да определим какво наистина ни наранява. Ще търсим подкрепата на любим човек. Сега е важно да приемем ситуацията така, че да не затъваме в негативни мисли. Време е да позволим на своите емоции да излязат на повърхността. Когато правим това, чувстваме облекчение.

Дори и да ни се плаче, в което няма нищо лошо, защото сълзите ни помагат да се чувстваме обновени. Тройка мечове ни кани да се свържем с истинските си емоции и да им дадем място за споделяне. Когато освободим част от болката си, можем да направим място в сърцата си, за да влезе любовта.

Втората таро карта за седмицата е Любовниците. Значението на тази таро карта е страст, безгрижност, мигове на любов, себелюбие, романтична любов. В нея има невинност и доверие. Чрез енергията на тази карта ние даваме любовта си свободно на другите. Чувстваме се цели в себе си и не търсим друг човек, който да ни направи пълноценни. Но таро карта Любовниците може да значи и избор за това, че някой ще ни помогне да преминем през трудности.

31 безценни мисли, които ще направят деня ви по-добър

Възможно е на някои от нас да се наложи да избират между двама партньори, да сме изправени на кръстопът. Можем да се впуснем в новото, без да забравяме че няма да е лесно, но не бива и да се страхуваме.

Под влиянието на Влюбените ние изпитваме дълбоко уважение към себе си. Правим неща, които ни карат да се чувстваме красиви, обгрижвани, здрави и жизнени. Отнасяме се към себе си като към крале и кралици, каквито сме. Работим в посока на това да се освободим от блокажите в живота си.

Някои може да започнат мечтаната балансирана любовна връзка. Допускаме в живота си отношенията, които вярваме, че заслужаваме. Когато повишим стандартите си, по-добрите взаимоотношения естествено се привличат към нас.

Време е да се разделим със страховете, със самоограничаващи мисли, защото Вселената чува нашите желания.

Коментирай